Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
Jednodelni kupaći DARIA PUKA

OLAIAN

8486363

Jednodelni kupaći DARIA PUKA

3.499,00 RSD
1.999,00 RSD
-1.500,00 RSD
Od 01. 08. 2023. do isteka zaliha
Porez je uključen
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
 • Jednodelni kupaći DARIA PUKA
Jednodelni kupaći DARIA PUKA
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Dizajnerke i same surferke, napravile su ovaj kupaći kostim za početnice u surfovanju.

BENEFITI

Nepomično na talasima

Kupaći kostim je dizajniran tako da ostaje na mestu u malim talasima.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Oblik tela

Ovaj ženstveni kupaći kostim je prikladan za sve figure.

Duboki V izrez je idealan za sve žene koje vole otvorenije grudi. Oblik daju i ušivene uklonljive korpice. Odličan kostim za manje i srednje velike grudi.

Šavovi ispod grudi i u struku obezbeđuju harmoničnu figuru. Široke naramenice srednje dužine i leđa u obliku slova U za komfor.

Vi ste početnik u surfovanju

Redovno surfujete. Tokom surfovanja naskačete na dasku, veslate rukama i zaranjate ili se prevrćete s daskom i surfujete na valovima manjima od metra, u zavisnosti od toga da li koristite kratku ili dugu dasku. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Vaš kupaći kostim mora stajati na mestu pri svakom vašem pokretu, bez obzira na snagu talasa. Dizajnirali smo čitav spektar proizvoda koji će odgovarati vašem intenzivnom vežbanju i građi tela.

Određivanje veličine suvog i mokrog kupaćeg kostima

Da bi kupaći savršeno stajao u vodi, važno je da izaberete pravu veličinu dok ste suvi zato što kupaći kostimi u vodi olabavljuju. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu naših kupaćih kostima, omekšava i opušta se u vodi.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to da li surfujete ili jednostavno uživate u moru, ni u kom slučaju ne volite da gubite kupaći kostim! Zato smo naše kupaće kostime testirali u talasastom moru. Svaki model je dizajniran za surfovanje, ali je prikladan i za ostale sportove na vodi: sup, jedrenje, kajtovanje, plivanje itd.

OSEĆAJTE SE DOBRO U NAŠIM KUPAĆIM KOSTIMIMA

Cilj našeg rada je da pomognemo da se žene lepo osećaju u našim kupaćim kostimima. Grudi nisu spljoštene, donji deo se ne useca, a nivo pokrivenosti varira. Naš cilj je da obezbedimo da svaka žena može naći kostim za plivanje koji odgovara njenom telu, bez obzira na njen oblik ili veličinu.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

Šta su penaste korpe?

Integrisane korpe u gornjem delu povećavaju obline grudi. Za razliku od zašivenih umetaka od pene, oblikovane korpe na kupaćem kostimu oblikuju vaše grudi i celu figuru, bez vidljivih šavova i iritacija. Da bi vam pružio optimalnu udobnost, Olaian koristi penaste korpice na većini modela kupaćih kostima.

Kupaći ima korpe koje se mogu skinuti

Uklonljive korpice omogućavaju da dodate ili uklonite polovinu broja grudi.

Uklanjanje plastične higijenske nalepnice s kupaćih kostima

Od 2022. godine svi ženski kupaći kostimi u Decathlon-u prodaju se bez plastične higijenske nalepnice. Ovu odgovornu odluku smo doneli iz želje da zaštitimo planetu i smanjimo upotrebu plastike. Štedimo 940 km plastike svake godine!
Vodite računa da imate donji veš kada isprobavate kupaće kostime u kabinama.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.

Olaian, Decathlon-ov brend za surfovanje

Olaian je nov Decathlon-ov brend za surfovanje i bodyboarding, sa sedištem u Andeju u jugozapadnoj Francuskoj. U našem sedištu tik uz obalu mora možemo praviti kupaće kostime i istog dana ih testirati u moru da bismo bili sigurni da ostaju na svom mestu i u talasima.