Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

OBAVEŠTENJE O UPOTREBI KOLAČIĆA

Decathlon d.o.o. Beograd, Đorđa Stanojevića 35 , 11000 Beograd na internet stranici www.decathlon.rs upotrebljava kolačiće. Kolačići su male tekstuelne datoteke koje se prilikom posete internet stranici pohranjuju u Vaš uređaj u svrhu prikupljanja podataka ili omogućavanja pristupa podacima na vašem uređaju.

Ovo obaveštenje je izrađeno u skladu sa članom 126 stav 3 Zakona o elektronskim komunikacijama ("Sl. glasnik RS", br. 44/2010, 60/2013 - odluka US, 62/2014 i 95/2018 - dr. zakon), a u vezi sa članovima 21 i 4 stav 1 tačka 12 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br.87/2018".

Sva pitanja vezana za upotrebu kolačića nam možete poslati na: zastita.licnihpodataka@decathlon.com .

Koje kolačiće koristimo:

Kolačiće koristimo samo za prikupljanje statističkih informacija o upotrebi naše internet stranice. Osnovni analitički kolačići prikupljaju samo anonimizovane podatke te ne možemo da Vas identifikujemo. Kolačići se postavljaju tek nakon što dozvolite njihovu upotrebu. Za analizu naše internet stranice koristimo kolačiće Google Analytics ali Google kao ugovorni partner prikupljene podatke ne koristi za svoje svrhe.

Ime kolačića
Svrha
Trajanje kolačića

_ga

Ovi kolačići se koriste za analizu poseta naše internet stranice, uključujući podatke o broju posetilaca i o posjećenim stranicama. Prikupljeni podaci su anonimni i vezani su samo za aktivnosti na našoj internet stranici. Pristup podacima nemaju treće osobe. Podatke koristimo za izradu analiza uz pomoć kojih usavršavamo našu internet stranicu.

Kolačić se automatski briše nakon 2 godine.

_git

Ovi kolačići se koriste za analizu poseta naše internet stranice, uključujući podatke o broju posetilaca i o posećenim stranicama. Prikupljeni podaci su anonimni i vezani su samo za aktivnosti na našoj internetskoj stranici. Pristup podacima nemaju treće osobe. Podatke koristimo za izradu analiza uz pomoć kojih usavršavamo našu internetsku stranicu.

Kolačić se automatski briše nakon 24 sata.

_gat

Kolačić se koristi za kontrolu broja poslatih zahteva.

Kolačić se automatski briše nakon 1 minute.

Kako možete da promenite postavke o upotrebi kolačića

Kontrolu postavljanja kolačića na Vašem uređaju možete izvršiti putem postavki u Vašem internet pretraživaču. Za promenu postavki vezanih za kolačiće pročitajte uputstva na sledećim linkovima:

Internet Explorer – za upute kliknite ovde
Google Chrome – za upute kliknite ovde
Mozilla Firefox – za upute kliknite ovde
Safari – za upute kliknite ovde

Decathlon Beograd d.o.o