Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

UsLOVI DOSTAVE

CENA DOSTAVE

Besplatna dostava iznad 6000 RSD

ROK DOSTAVE

Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon pravljenja porudžbine. Rok za porudžbine teške preko 15 kilograma se povećava do 10 radnih dana i zavisi od partnerske kurirske službe.

Najčešće postavljena pitanja

Kako naručiti proizvod?

U internet prodavnici odaberete proizvod, boju i veličinu pa ga klikom na dugme dodajete u svoju korpu. Klikom na korpu ili ikonu vašeg profila u internet prodavnici, bićete preusmereni na stranicu sa pregledom porudžbine. Tamo možete promeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi vraćanjem na željenu stranicu. Kada završite sa odabirom proizvoda, prilikom pregleda korpe pritisnite dugme za sledeći korak i odaberite način dostave i plaćanja i ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na dugme da biste potvrdili narudžbinu. Za nekoliko minuta primićete e-poštu sa pregledom narudžbine na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Mogu li pratiti isporuku paketa?

Da bi saznao/lai trecking broj tvoje porudžbine za praćenje na sajtu city express kurirske službe, molimo te da se obratiš na webshop.srbija@decathlon.com.

Kako otkazati porudžbinu?

Ako si potvrdio/la porudžbinu i već si dobio/la potvrdu putem e-pošte, narudžbina se može otkazati tako što ćeš nas kontaktirate na webshop.srbija@decathlon.com ili telefonom na +38111450138, pa ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja porudžbine.

Šta to znači ako proizvod nije na zalihama?

To znači da je proizvod trenutno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod neće biti dostupan za porudžbinu putem online prodavnice. Ako si zainteresovan/a za kupovinu proizvoda koji nije na zalihama, kontaktiraj nas i proverićemo mogućnosti isporuke ili  možemo preporučiti sličan proizvod koji bi ti možda mogao odgovarati.

Mogu li naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija?

Da, jednostavno možeš naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija (pravno lice). U slučaju kupovine u ime kompanije i ukoliko ti treba gotovinski račun, molimo te da porudžbinu izvršiš putem mail-a tako što ćete nam se obratiti na webshop.srbija@decathlon.com

Koji je način dostave?

Kada naručuješ proizvod u internet prodavnici, možeš odabrati jedan od sledećih načina isporuke:
1) dostava na adresu koju si naveo/la prilikom slanja narudžbine - kućna dostava
2) preuzimanje porudžbine u Decathlon prodavnici (Click&Collect)

Koji su troškovi dostave?

Troškovi dostave za narudžbine do 6.000,00 RSD (sa PDV-om) iznose 300,00 RSD.
Troškovi dostave za gabaritne narudžbine je podeljen u dve kategorije:
1. Od 25kg do 75kg cena dostave je: 1500 RSD
2. Iznad 75kg cena dostave je: 3000 RSD

3. Dostava gabaritnih pošiljaka, kupljenih u prodavnici, nezavisno od težine paketa, se naplaćuje 1500 RSD

Koliko me dugo čeka narudžbina u prodavnici?

Nakon što je narudžbina isporučena u željenu prodavnicu, dobićete obaveštenje putem imejla. Paket će vas čekati sedam dana od dana slanja obaveštenja o prispeloj narudžbini. Ako paket ne možete preuzeti iz nekog razloga za dati vremenski rok, i treba vam više vremena, javite nam se na webshop.srbija@decathlon.com.

Decathlon Beograd d.o.o. („Decathlon“ ili „Dobavljač“) dostavlja svu naručenu robu angažovanjem trećih lica - kurirske službe po sopstvenom izboru.

Rok za dostavu robe i trenutak od kojeg počinje da teče određeni su za svaku vrstu robe pojedinačno, pri sklapanju ugovora o kupoprodaji. Kupac prima elektronsko obaveštenje na datu adresu e-pošte, gde može videti status narudžbenice (priprema se, predata je dostavljaču, dostavljena i slično).

Krajnji rok za dostavu je 30 dana od dana potvrde porudžbine koji je predviđen članom 6.1. Opštih odredaba i uslova prodaje Decathlona.
Navedeni rok odgovara krajnjem roku dostave predviđenom članom 46 stav 1 Zakona o zaštiti potrošača.

Treba ti pomoć? Tu smo za tebe!

+381 11 4501 389

09:00 do 17:00 sati radnim danima

webshop.srbija@decathlon.com