Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

NAČINI PLAĆANJA

Bezbedna onlajn kupovina

Načini plaćanja

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vreme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

1. Plaćanje kreditinim karticama

2. Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja narudžbine

Plaćanje kreditnim karticama

Online plaćanje se vrši kreditnom/debitnom karticom  - u bezbednim uslovima preko Corvus plaforme. Prihvataju se kreditne i debitne kartice VISA (Classic i Electron) i Mastercard (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod).

Moguće je plaćanje na 12 rata platnim karticama izdatim od Banca Intesa ad Beograd. Vrsta kartica: Master, Visa i Amex.

 

Prilikom preuzimanja - Pouzećem

Plaćanje pune vrednosti (navedene u e-poruci o okončanju narudžbenice), plaća se u dinarima (RSD) direktno dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.

Click&Collect - preuzimanje u prodavnici

Click&Collect porudžbine moguće je platiti isključivo onlajn kreditnim karticama.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala ti na razumevanju.

Treba ti pomoć? Tu smo za tebe!

+381 11 4501 389

09:00 do 17:00 sati radnim danima

webshop.srbija@decathlon.com