Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

da li ti je potrebna pomoć?

načini plaćanja

Putem webshopa

Bezbedna onlajn kupovina

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Online plaćanje se vrši kreditnom/debitnom karticom - u bezbednim uslovima preko Corvus plaforme. Prihvataju se kreditne i debitne kartice VISA (Classic i Electron) i Mastercard (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod).

Moguće je plaćanje na 12 rata platnim karticama izdatim od Banca Intesa ad Beograd. Vrsta kartica: Master, Visa i Amex.

Prilikom preuzimanja - Pouzećem

Plaćanje pune vrednosti (navedene u e-poruci o okončanju narudžbenice), plaća se u dinarima (RSD) direktno dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje POKLON KARTICom

Onlajn plaćanje poklon karticama trenutno nije omogućeno.

Click&Collect - preuzimanje u prodavnici

Click&Collect porudžbine moguće je platiti isključivo onlajn kreditnim karticama.

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vreme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala ti na razumevanju.

*Cene koje su iskazane na sajtu mogu da se razlikuju od cena u prodavnicama.