Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

EVENTI

Volite sport i želite isprobati sve sportove, ali ne znate koji odabrati?
Pridružite nam se na našim eventima!

Veseli, opuštajući i zabavni eventi! Koju god emociju želite da doživite, imamo pravu aktivnost za vas!

Nedelja održivog razvoja
Budući da globalne kompanije i njihovi lanci snabdevanja imaju veliki uticaj na okolinu, osećamo da je naša dužnost da podstičemo i promovišemo navike i načine delovanja koji su protivteža negativnim uticajima na životnu sredinu.

Stoga od 16.9. do 22.9. održavamo [Decathlon] nedelju održivog razvoja, u sklopu koje ćemo u većini naših prodavnica organizovati aktivnosti i radionice održivog razvoja kako bismo podigli svest o važnosti angažovanja unutar lokalne zajednice, a celu listu aktivnosti po prodavnicama možete pronaći ovde.
Novi Beograd

19.09.2022.

Čišćenje Savskog keja

22.09.2022.

09:00 - 12:00

Eco mobility day
Beograd Karaburma

19.09.2022.

Čišćenje Ade Huja

22.09.2022.

Eco mobility day
Novi Sad

21.09.2022.

Akcija čišćenja na Petrovaradinskoj plaži Oficirac

22.09.2022.

Eco mobility day
Pozivamo sve ljubitelje sporta da nam se pridruže na našim eventima i da se zajedno zabavljamo i rekreiramo u kvalitetnom sportskom duhu i prijatnoj atmosferi!
Decathlon organizuje i vodi različite evente koji objedinjuju i predstavljaju značajan broj sportova i sportskih sadržaja za ljubitelje sporta svih uzrasta.
Događaji će se održavati u svim gradovima u kojima Decathlon ima poslovnice, a to su trenutno Beograd i Novi Sad. Možete se prijaviti na sve događaje i aktivnosti.

Pridružite se i doživite sportsko zadovoljstvo, nezavisno od toga da li imate li 7 ili 77 godina i da li ste profesionalni sportista ili amater bez ikakvog iskustva, dobrodošli su svi ljubitelji sporta!