Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

ZAMENA I POVRAĆAJ

Da li ste se predomislili ili vam proizvod više ne odgovara? Izaberite zamenu ili povrat!

* Zamene, povrati i reklamacije preko webshop-a su moguće samo za robu kupljenu preko webshop-a.

Povraćaj robe kupljene preko sajta

Proizvod/e možete vratiti u roku od 365 dana od primanja narudžbine, bez potrebe za obrazloženjem. Morate imati račun za izvršenje zamene. Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko želite zamenu artikla ili povrat novca, artikal vraćate o Vašem trošku na adresu radnje na Novom Beogradu, Đorđa Stanojevića 35.( na otpremnici-računu naznačena je adresa radnje ).

U slučaju zamene robe, molimo vas da popunjenu izjavu o zameni i robu koju menjate pošaljete na sledeću adresu: Đorđa Stanojevića 35, 11070 Beograd. Obrazac za zamenu robe možete skinuti ovde.

U slučaju povraćaja proizvoda na adresu Đorđa Stanojevića 35, 11 070 Beograd, priložite propisno popunjenu i potpisanu Izjavu o odustajanju, koju možete skinuti ovde.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, DECATHLON je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacije

1. Reklamacije prilikom dostave

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primetite vidljiva oštećenje kontaktirajte nas na [email protected] u roku od 24h.

2. Reklamacija korišćenih proizvoda

Ukoliko želite da reklamirate proizvod koji ste kupili, potrebno je da nam pošaljete artikal, fisklani račun i poruku sa opisom reklamacije na Đorđa Stanojevića 35, Beograd.

Trebate pomoć?

Kako naručiti proizvod?

U internet prodavnici odaberete proizvod, boju i veličinu pa ga klikom na dugme dodajete u svoju korpu. Klikom na korpu ili ikonu vašeg profila u internet prodavnici, bićete preusmereni na stranicu sa pregledom porudžbine. Tamo možete promeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi vraćanjem na željenu stranicu. Kada završite sa odabirom proizvoda, prilikom pregleda korpe pritisnite dugme za sledeći korak i odaberite način dostave i plaćanja i ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na dugme da biste potvrdili narudžbinu. Za nekoliko minuta primićete e-poštu sa pregledom narudžbine na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Mogu li pratiti isporuku paketa?

Da bi saznao/la trecking broj tvoje porudžbine za praćenje na sajtu city express kurirske službe, molimo te da se obratiš na [email protected].

Kako otkazati porudžbinu?

Ako si potvrdio/la porudžbinu i već si dobio/la potvrdu putem e-pošte, narudžbina se može otkazati tako što ćeš nas kontaktirate na [email protected] ili telefonom na 0800 420 006, pa ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja porudžbine.

Šta to znači ako proizvod nije na zalihama?

To znači da je proizvod trenutno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod neće biti dostupan za poirudžbinu putem online prodavnice. Ako si zainteresovan/a za kupovinu proizvoda koji nije na zalihama, kontaktiraj nas i proverićemo mogućnosti isporuke ili  možemo preporučiti sličan proizvod koji bi ti možda mogao odgovarati.

Mogu li naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija?

Da, jednostavno možeš naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija (pravno lice). U slučaju kupovine u ime kompanije i ukoliko ti treba gotovinski račun, molimo te da porudžbinu izvršiš putem mail-a tako što ćete nam se obratiti na [email protected]

Koji je način dostave?

Kada naručuješ proizvod u internet prodavnici, možeš odabrati jedan od sledećih načina isporuke:
1) dostava na adresu koju si naveo/la prilikom slanja narudžbine - kućna dostava
2) preuzimanje porudžbine u Decathlon prodavnici (Click&Collect)

Koji su troškovi dostave?

Troškovi dostave za narudžbine do 6.000,00 RSD (sa PDV-om) iznose 300,00 RSD.
Troškovi dostave za gabaritne narudžbine je podeljen u dve kategorije:
1. Od 25kg do 75kg cena dostave je: 1500 RSD
2. Iznad 75kg cena dostave je: 3000 RSD

Koliko me dugo čeka narudžbina u prodavnici?

Nakon što je narudžbina isporučena u željenu prodavnicu, dobićete obaveštenje putem imejla. Paket će vas čekati sedam dana od dana slanja obaveštenja o prispeloj narudžbini. Ako paket ne možete preuzeti iz nekog razloga za dati vremenski rok, i treba vam više vremena, javite nam se na [email protected]

Kontaktiraj nas