Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

da li ti je potrebna pomoć?

ZAMENA I POVRAĆAJ

Da li ste se predomislili ili vam proizvod više ne odgovara?

Izaberite zamenu ili povrat!

* Zamene, povrati i reklamacije preko webshop-a su moguće samo za robu kupljenu preko webshop-a.

POVRAĆAJ ROBE KUPLJENE PREKO SAJTA

Proizvod/e možete vratiti u roku od 30 dana od primanja narudžbine, bez potrebe za obrazloženjem. Morate imati račun za izvršenje zamene. Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.
Ukoliko želite zamenu artikla ili povrat novca, artikal vraćate o Vašem trošku na adresu radnje na Novom Beogradu, Đorđa Stanojevića 35.( na otpremnici-računu naznačena je adresa radnje ).

U slučaju zamene robe, molimo vas da popunjenu izjavu o zameni i robu koju menjate pošaljete na sledeću adresu: Đorđa Stanojevića 35, 11070 Beograd. Obrazac za zamenu robe možete skinuti OVDE.

U slučaju povraćaja proizvoda na adresu Đorđa Stanojevića 35, 11 070 Beograd, priložite propisno popunjenu i potpisanu Izjavu o odustajanju, koju možete odštampati OVDE. Kupac može predati i sopstvenu izjavu o raskidu iz koje izričito proizlazi da raskida ugovor, uz navođenje broja narudžbine.

REKLAMACIJE

1. Reklamacije prilikom dostave
Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primetite vidljiva oštećenje kontaktirajte nas na webshop.srbija@decathlon.com u roku od 24h.

2. Reklamacija korišćenih proizvoda
Ukoliko želite da reklamirate proizvod koji ste kupili, potrebno je da nam pošaljete artikal, fisklani račun i poruku sa opisom reklamacije na Đorđa Stanojevića 35, Beograd.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, DECATHLON je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Potrebno je da se javite putem mejla da bi Vam se poslao obrazac za povrat novca, koji je potrebno svojeručno potpisati i poslati sa robom i fiskalnim računom.