Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

Otkup sportske opreme

Štedite novac i zamenite svoju staru opremu

Imate staru opremu koja skuplja prašinu u garaži?
Zamenite svoju staru sportsku opremu uz opciju otkupa sportske opreme i mi ćemo vam dati poklon karticu za kupovinu sportske opreme u Decathlonu, a zatim ćemo pružiti vašoj staroj opremi Drugi život. Ovo znači da se manje proizvoda proizvodi i da ima manje otpada.

Mali, ali značajan korak ka održivijem načinu potrošnje.

Trenutno nudimo ovu uslugu za sve Decathlon bicikle.

Donesite svoj stari bicikl u našu prodavnicu, a mi ćemo vam dati poklon karticu.

Zašto otkup sportske opreme?

Oslobodite prostor u garaži i pridružite nam se u očuvanju planete! Sada nudimo uslugu otkupa polovnih bicikala, bez obzira na to da li su iz naših trenutnih ili prethodnih kolekcija brendova. Donesite svoj stari bicikl u našu prodavnicu, a mi ćemo vam dati poklon karticu. Ovu poklon karticu možete iskoristiti na sve proizvode u našim prodavnicama, obuhvatajući bogat asortiman naših trenutnih i budućih brendova.

Zamena bicikala ne samo da vam omogućava osveženje voznog parka, već i podržava održivu praksu, smanjujući ukupni ekološki uticaj. Pridružite nam se u ovom zelenom koraku ka očuvanju resursa i iskoristite prednosti naše ponude otkupa polovnih bicikala!

Često postavljana pitanja

U Decathlonu uvek tražimo načine da unapredimo i poboljšamo korisničko iskustvo. Pružanjem usluge otkupa, Decathlon može dodatno podržati nove inicijative o održivosti, kao i pružiti odlične proizvode po nižim cenama kupcima.

Proces otkupa je jednostavan i brz! Kupac dolazi u našu prodavnicu i izražava interes za otkup bicikla. Naši stručnjaci vrše procenu vrednosti bicikla, pružajući kupcu transparentnost i tačnost u proceni. Ako je kupac zadovoljan ponuđenom vrednošću, prima isplatu putem Decathlon poklon kartice. Ova efikasna usluga omogućava brzu zamenu i omogućava vlasnicima bicikala da odmah iskoriste vrednost svoje stare opreme na širok spektar proizvoda u našoj prodavnici.

Radi lakšeg ocenjivanja proizvoda postoje 3 kategorije:

Stanje A: kao novo = nekorišćeni proizvodi kod kojih je, na primer, ambalaža oštećena.

Stanje B: vrlo dobro = nekorišćeni ili malo korišćeni proizvodi sa minimalnim znakovima upotrebe ili manjim nesavršenostima kao što su ogrebotine, prljave gume itd.

Stanje C: dobro = korišćeni proizvodi u dobrom ili vrlo dobrom stanju sa tragovima upotrebe.

Da, moramo da izvršimo procenu Vašeg proizvoda.

Isplata vrednosti Vaše opreme biće izvršena u obliku Decathlon poklon kartice.

Više informacija o tome kako funkcioniše poklon kartica možete pronaći ovde.

Otkup sportke opreme

Korisnička podrška

Potrebna vam je pomoć? Tu smo za vas!

Naša korisnička podrška je tu da vam pomogne u svakom koraku! Ako imate pitanja o dostavi, cenama ili bilo kojoj drugoj temi, naš ljubazan tim je spreman odgovoriti na sve vaše upite. Posvećeni smo pružanju najbolje moguće usluge, stoga ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Vaša satisfakcija je naš prioritet, i radujemo se prilici da vam pružimo sve potrebne informacije i podršku. Hvala vam na poverenju!