Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
Jednodelni kupaći kostim

OLAIAN

8511485

Jednodelni kupaći kostim

3.499,00 RSD
Porez je uključen
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
 • Jednodelni kupaći kostim
Jednodelni kupaći kostim
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Dizajnerke, i same surferke, napravile su ovaj kupaći kostim za početnice u surfovanju.

BENEFITI

Nepomično na talasima

Dizajniran je tako da ostaje na mestu u malim talasima.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Vi ste početnik u surfovanju

Tek ste počeli da surfujete ili surfujete samo nekoliko puta godišnje, tokom odmora ili surf-putovanja. Ostajete u delovima gde možete dodirnuti dno i gde su talasi mali. Surfujete zbog zadovoljstva koje vam pruža ta aktivnost i boravak u vodi. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Dizajnirali smo širok asortiman kupaćih kostima prilagođenih vašim aktivnostima i obliku tela.

Aktivni na plaži

Bez obzira na to da li surfujete ili jednostavno uživate u moru, ni u kom slučaju ne volite da gubite kupaći kostim. Zato smo naše kupaće kostime testirali u talasastom moru. Svaki model je dizajniran za surfovanje, ali je prikladan i za ostale sportove na vodi: sup, jedrenje, kajtovanje, plivanje itd.

Oblik tela

Sa ženstvenim izrezom i vezivanjem oko vrata, jednodelni kupaći kostim Clea odgovara svim oblicima tela. V-izrez je savršen za žene koje žele da istaknu svoje grudi. Penaste korpe koje se mogu skinuti redefinišu obline grudi. Leđa i ramena su otvorena. Šavovi ispod grudi garantuju harmoničnu siluetu. Izrez oko nogu je veoma udoban.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

UDOBNOST NAŠIH KUPAĆIH KOSTIMA

Pružamo podršku ženama kako bi se osećale udobno u našim kupaćim kostimima. Grudi nisu stisnute, zadnjica nije naglašena, nivoi pokrivenosti variraju. Naša misija je da obezbedimo da svaka žena, bez obzira na svoju građu, može da nađe kupaći kostim koji joj odgovara.

Šta su penaste korpe?

Penaste korpe u gornjem delu kupaćeg kostima doprinose vašem poprsju i celoj figuri, daju vašim grudima okrugao oblik, bez vidljivih šavova, čime se izbegavaju iritacije, za razliku od sečenih i ušivenih jastučića od pene. Olaian je imao vašu udobnost na umu, pa je favorizovao upotrebu penastih korpi u svojim modelima. korpe se mogu stavljati i vaditi, pa veličina vaših grudi može varirati pola broja gore–dole.

Kupaći ima korpe koje se mogu skinuti

Penaste korpe omogućavaju promenu veličine za pola broja.

Određivanje veličine suvog i mokrog kupaćeg kostima

Da bi kupaći savršeno stajao u vodi, važno je da izaberete pravu veličinu dok ste suvi zato što kupaći kostimi u vodi olabavljuju. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu naših kupaćih kostima, omekšava i opušta se u vodi.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.

Uklanjanje plastične higijenske nalepnice s kupaćih kostima

Od 2022. godine svi ženski kupaći kostimi u Decathlon-u prodaju se bez plastične higijenske nalepnice. Ovu odgovornu odluku smo doneli iz želje da zaštitimo planetu i smanjimo upotrebu plastike. Štedimo 940 km plastike svake godine!
Vodite računa da imate donji veš kada isprobavate kupaće kostime u kabinama.

Olaian, Decathlon-ov brend za surfovanje

Olaian je nov Decathlon-ov brend za surfovanje i bodyboarding, sa sedištem u Andeju u jugozapadnoj Francuskoj. U našem sedištu tik uz obalu mora možemo praviti kupaće kostime i istog dana ih testirati u moru da bismo bili sigurni da ostaju na svom mestu i u talasima.