Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE

OLAIAN

8799915

GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE

799,00 RSD
Porez je uključen
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
  • GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
GORNJI DEO KUPAĆEG ZA ŽENE
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Idealni gornji deo za surferke koje traže stil i praktičnost u mirnim uslovima. Dostupno u nekoliko boja. Usudite se da kombinujete ovog leta!

BENEFITI

Nepomično na talasima

Dizajniran je tako da ostaje na mestu u malim talasima

TEHNIČKE INFORMACIJE

Oblik tela

Gornji deo kupaćeg kostima Lori s korpama koje se mogu skinuti i elegantnim dizajnom. Napravljen je za surferke kojima nije potrebna jaka podrška u talasima. Prvenstveno je namenjen onima sa malim grudima koje žele da potpuno otkriju ramena.

KAKO ODABRATI PRAVU VELIČINU?

Da bi kupaći savršeno stajao u vodi, važno je da izaberete pravu veličinu dok ste suvi zato što kupaći kostimi u vodi olabavljuju. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu naših kupaćih kostima, omekšava i opušta se u vodi.

REMENI KOJI SE SKIDAJU

Remeni se mogu ukloniti i lako ponovo pričvrstiti, zahvaljujući diskretnom urezu unutar kupaćeg.

Postava

Ovaj gornji deo bikinija je potpuno postavljen, tako da se ne providi kad je mokar.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to da li surfujete ili jednostavno uživate u moru, ni u kom slučaju ne volite da gubite kupaći kostim! Zato smo naše kupaće kostime testirali u talasastom moru. Svaki model je dizajniran za surfovanje, ali je prikladan i za ostale sportove na vodi: sup, jedrenje, kajtovanje, plivanje itd.

Vi ste početnik u surfovanju

Tek ste počeli da surfujete ili surfujete samo nekoliko puta godišnje, tokom odmora ili surferskog proputovanja. Ostajete u delovima gde možete dodirnuti dno i gde su talasi mali. Surfujete zbog zadovoljstva koje vam pruža ta aktivnost i boravak u vodi. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Dizajnirali smo širok asortiman kupaćih kostima prilagođenih vašim aktivnostima i obliku tela.

Šta su penaste korpe?

Korpa je rešenje ugrađeno u kupaći koji naglašava obline vaših grudi i oblikuje ih bez ikakvih šavova ili iritacije, za razliku od sečene i šivene pene. korpe se mogu stavljati i vaditi, pa veličina vaših grudi može varirati pola broja gore-dole.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.

Dizajn

Sa sedištem u Endaju, u jugozapadnoj Francuskoj, naše kancelarije su na ivici vode! Možemo dizajnirati kupaći kostim, a zatim ga testirati direktno u moru da proverimo kako se drži na talasima, sve u jednom danu.