Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

Uslovi korišćenja Decathlon Team programa lojalnosti

Ovu stranicu uređuje privredno društvo Decathlon d.o.o. Beograd, osnovano 2018. godine u skladu sa važećim zakonodavstvom, registrirano u Agenciji za privredne registre (PIB:110763422, MB:21383970), sa sedištem u Beogradu, Đorđa Stanojevića 35a (u daljem tekstu: Decathlon). Pretežna delatnost Decathlona je Trgovina na malo sportskom opremom u specjalizovanim prodavnicama (4764), kontakt broj je 0800 420 006, email: [email protected], a IBAN/broj poslovnog računa je RS35170003003912500005

Decathlon donosi sledeće:

Opšti uslovi o Decathlon Team programu lojalnosti

Član 1

Reči i izrazi navedeni u Opštim uslovima imaju sledeće značenje:

Individualni profil – profil Korisnika u Decathlon Team programu lojalnosti, a koji sadrži određene lične podatke koji se prikupljaju prilikom kreiranja profila putem naše web stranice www.decathlon.rs te registracijom na internet stranici;

Korisnik – postaje član Programa lojalnosti koji kupovinom u Decathlonu ostvaruje razne pogodnosti jasno definisane od strane Decathlona

Kupac – Kupac proizvoda je posetilac fizičke prodavnice ili veb prodavnice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac porudžbine i pošalje ga društvu Decathlon,

Prodavnica – prodajna mesta Decathlona na području Republike Srbije

Internet prodaja – Prodaja putem Decathlon veb sajta

Decathlon Team – zatvoreni sistem između Decathlona i Korisnika koji registracijom na platformi postaju članovima, prihvataju uslove i načela programa lojalnosti;

Prodavac – Decathlon d.o.o. Beograd, osnovano 2018. godine u skladu s srpskim zakonodavstvom, registrirano u Agenciji za privredne registre (PIB:110763422, MB:21383970), sa sedištem u Beogradu, Đorđa Stanojevića 35a (u daljem tekstu: Decathlon). Primarna delatnost Decathlona je Trgovina na malo sportskom opremom u specijalizovanim prodavnicama (4746), kontakt broj je 0800 420 006, email: [email protected], a IBAN/broj poslovnog računa je RS35170003003912500005

Porudžbina – obrazac Decathlona koji popunjava Kupac, sledeći potrebne korake kako bi kupio proizvod(e) i/ili usluge koji se prodaju u veb prodavnici, kao što je navedeno u Opštim uslovima.

Ugovor – ugovor na daljinu, odnosno ugovor sklopljen između društva Decathlon kao prodavca i Kupca u okviru organizovanog sistema prodaje ili pružanja usluge bez istovremene fizičke prisutnosti Prodavca i Kupca na jednom mestu pri čemu se do trenutka sklapanja ugovora i za sklapanje ugovora isključivo koristi jedno ili više sredstava daljinske komunikacije, u skladu s Opštim uslovima koje Kupac izričito prihvata. Opšti uslovi smatraju se sastavnim delom Ugovora.

Predmet uslova Decathlon Team programa lojalnosti

Član 2

(1) Korisnik kreiranjem individualnog profila na www.decathlon.rs prihvata Uslove Decathlon team programa lojalnosti kao i Opšte uslove i postaje član Decathlon Team programa lojalnosti te stiče pravo ostvarivanja pogodnosti.

(2) Gore navedeni uslovi uređuju ugovorni odnos između Korisnik Decathlon Team programa lojalnosti i Decathlona.

(3) Ovi uslovi takođe uređuju kupovinu preko veb prodavnice. Registracijom u veb prodavnici automatski postajete Korisnik Decathlon Team programa lojalnosti.

(4) Korisnik Decathlon Team programa lojalnosti može biti samo punoletna osoba.

(5) Decathlon Team namenjen je samo za ličnu i potrošačku upotrebu. Pogodnosti dodeljene u Decathlon Team programu lojalnosti ne smeju se koristiti ni za kakve poslovne transakcije ili svrhe.

(6) Korisnici Decathlon Team programa lojalnosti garantuju da su svi podaci predati Decathlonu u svrhu ostvarivanja članstva u Decathlon Team-u tačni. Korisnik preuzima odgovornost za bilo kakve netačne, nepotpune ili zastarele podatke.

Stupanje ugovora na snagu, ugovorni period i dostupnost programa

Član 3

Ugovor se sklapa na neodređeno vreme i stupa na snagu danom prihvatanja Uslova korišćenja Uslova Decathlon team programa i Opštih uslova korišćenja.
Korisnik može raskinuti Ugovor u svakom trenutku, upućivanjem Zahteva za raskid ugovora, odnosno istupanje iz Decathlon Team-a programa lojalnosti.

Izrada individualnog profila

Član 4

(1) Korisnik se obavezuje da da tačne lične podatke u svrhu izrade Individualnog profila i pridruživanja Decathlon Tim programu lojalnosti.

(2) Po izradi Individualnog profila, Korisniku se dodeljuje izabrano korisničko ime i lozinka. Lozinku u svakom trenutku Korisnik može promeniti.

(3) Korisnik je dužan ažurirati svaku promenu svojih ličnih podataka.

(4) Za eventualnu štetu usled nepravovremenog ažuriranja promene ličnih podataka Decathlon neće odgovarati.

Kako ostvariti mogućnost korišćenja pogodnosti decathlon team programa lojalnosi?

Član 5

(1) Pogodnosti koje Decathlon nudi omogućene su samo registrovanim Korisnicima.

(2) Kreiranjem Individualnog profila i prihvatanjem Opštih uslova korišćenja i Uslova Decathlon team programa lojalnosti, punoletna fizička lica postaju članovi Decathlon Team programa lojalnosti, a o čemu se informiše potvrdnim e-mailom o uspešno završenoj registraciji i izradi Individualnog profila.

(3) Na našoj webstranici www.decathlon.rs Korisnik može pregledati koje pogodnosti Decathlon nudi i kako ih ostvariti.

(4) Kupovinom u Decathlon prodavnici ili na veb prodavnici, Korisnik ostvaruje pravo na korišćenje pogodnosti. Prilikom kupovine, Korisnik je dužan da dokaže svoje članstvo u Decathlon Team programu lojalnosti pokazivanjem bar koda ličnog korisničkog naloga (skeniranjem bar koda ili upisivanjem broja kartice prilikom kupovine.) Prilikom kupovine na veb prodavnici Korisnik se mora prijaviti navodeći svoju e-mail adresu i lozinku.

(5) Decathlon se obavezuje da održava i koordinira platformu Programa lojalnosti te preduzimati sve sigurnosne i organizacijske mere radi sprečavanja prevarnog i nepoštenog postupanja. Ukoliko Korisnik ne može da pristupi platformi ili nekom njenom delu zbog tehničkih problema, potrebno je da bez odlaganja o tome obavestiti Decathlon.

Koje pogodnosti ostvaruje registrovani korisnik Decathlon Team programa lojalnosti?

Član 6

Kreiranjem Decathlon profila, Vaš je nalog jedinstvena pristupna tačka sportskom iskustvu s Decathlonom, bilo da se radi o učešću u našim lokalnim događanjima, uživanju u našim sportskim savetima ili jednostavnom pristupu našim proizvodima i uslugama.

U nastavku saznajte više o pogodnostima koje ostvarujete:

1. POVRAT do 365 dana

Politika povrata za registrovane korisnike decathlon team programa lojalnosti

Predomislili ste se nakon kupovine? Ipak Vam ne odgovara veličina, boja, model? U Decathlonu se ponosimo kvalitetom naših proizvoda i našom posvećenošću zadovoljstvu kupaca i ako Vam određeni proizvod ne odgovara, isključivo za registrovane korisnike dozvoljavamo do 365 dana za povrat neželjenih proizvoda (nekorišćenih, čistih i u originalnom pakovanju), podložno niže navedenim uslovima i isključenjima. To ne utiče na Vaša zakonska prava. Imajte na umu da kako biste iskoristili pogodnosti DecathlonTeam programa lojalnosti, morate prilikom kupovine da priložite svoj Decathlon nalog (bar kod ili broj kartice).Tako ćemo vrlo lako moći pronaći elektronske kopije Vaših računa. Ako zaboravite da skenirate svoju karticu u trenutku kupovine u prodavnici, ta određena kupovina neće ispunjavati uslove za pogodnosti DecathlonTeam programa, uključujući povrat u roku od 365 dana.

Ukoliko želite da vratite određeni proizvod koji ste kupili putem veb prodavnice, potrebno je da ga/ih poslati našoj korisničkoj službi, o svom trošku. Iznos povrata za te neželjene proizvode će Vam biti isplaćen u zakonskom roku od primanja i obrade povrata.

Adresa za slanje:

Decathlon d.o.o. Beograd
Za korisničku podršku
Đorđa Stanojevića 35, 11070 Novi Beograd

POLITIKA POVRATA ZA OSOBE KOJE NISU REGISTROVANI KORISNICI DECATHLON TEAM PROGRAMA LOJALNOSTI

Imate pravo da vratite neželjene proizvode (nekorištene, čiste i u originalnom pakovanju) do 30 dana od datuma kupovine uz dokaz o kupovini.

KAKO VRATITI PROIZVODE KUPLJENE U FIZIČKIM DECATHLON PRODAVNICAMA?

Proizvode kupljene u Decathlon prodavnicama možete vratiti u bilo kojoj Decathlon prodavnici.

Prilikom vraćanja neodgovarajućih proizvoda morate imati račun. Ukoliko ste prilikom kupovine skenirali svoju karticu lojalnosti, elektronski zapis Vašeg računa se nalazi u Vašem korisničkom nalogu i možete da ga pronađite u ISTORIJA KUPOVINE.

Povrat će se izvršiti na licu mesta isplatom u gotovini.

OVDE možete pronaći kontakte i informacije o radnom vremenu svih prodavnica u Srbiji.

PROIZVODI KOJI NE PODLEŽU POVRATU bez obzira što nisu korišćeni, su:
Donji veš
Hrana i piće
Proizvodi proizvedeni na zahtev korisnika ili jasno personalizovani po njegovoj želji (npr. personalizovana štampa na garderobi) Kupaći kostimi

*Kacige i ostala zaštitna oprema se mogu vratiti u prodaju ukoliko zadovoljavaju određene uslove:
nalepnice i dalje moraju biti pričvršćene u/na kacigi (CE nalepnica, nalepnica veličine, nalepnice upozorenja, datum proizvodnje, RFID ...)
Unutrašnjost kacige ne sme imati oštećenja. Postava (ili tekstilne kape) moraju biti prisutni i na mestu Spoljašnji deo ne sme imati oštećenja (vidljive ogrebotine, pukotine, udarce, uganuća...)
Trake i njihovi šavovi ne smeju biti oštećeni (razdvojeni, presečeni...).
Sistem za pričvršćivanje kacige mora biti funkcionalan - trake i njihovi šavovi ne smeju biti oštećeni (razdvojeni, presečeni...), zakovice ne smeju biti oštećene
Ako se kaciga prodaje s dodacima, oni moraju biti prisutni (primeri: nastavak za lampu vio-clip, vizir...)

2. SVI RAČUNI na jednom mestu

SKENIRAJTE SVAKU SVOJU KUPOVINU. Tako ćete sve svoje identifikovane Decathlon kupovine lako pronaći u svom korisničkom nalogu, i više ih ne morate čuvati u fizičkom obliku. U svakom trenutku možete pristupiti svim računima koji se nalaze u Vašem korisničkom nalogu u ISTORIJA KUPOVINE.

3. PERSONALIZOVANA OBAVEŠTENJA
Prilikom kreiranja Decathlon Team naloga, proverite da li ste nam dali svoj pristanak kako bismo Vam slali personalizovana obaveštenja i ponude kreirane Vašim iskustvom u Decathlonu, te nam pomozite da unapredimo to iskustvo tako što ćete oceniti proizvode koje ste kupili, prodavnice koje ste posetili i usluge koje ste koristili. Takođe, ukoliko dođe do povlačenja određenog proizvoda, lako ćemo Vas kontaktirati za povrat istog kao i refundaciju sredstava. Vaše saglasnosti za način obaveštenja u svakom trenutku možete izmeniti u korisničkom profilu, u delu OBAVEŠTENJA.

Ne nameravamo da Vam šaljemo neželjeni sadržaj. Naši saveti bi mogli da Vam budu zanimljivi, i budite sigurni da Vam nećemo slati savete o boksu ako je Vaša strast i odabrani sport - ples. :)
Isključivo uz Vašu saglasnost, slaćemo Vam personalizovana obaveštenja na osnovu Vaših preferencija, kao što su npr. uputstva/saveti o Vašim omiljenim sportovima, specijalne ponude proizvoda te razni događaji u Vašoj blizini.

4. DVA BESPLATNA SERVISA BICIKLA U TOKU PRVE GODINE

Skenirajte svoju DecathlonTeam karticu prilikom kupovine bicikla i ostvarite dva besplatna servisa bicikla u prvoj godini od kupovine. Kontaktirajte najbližu Decathlon prodavnicu i dogovorite svoj termin.
Na svaki kupljeni bicikl imate doživotnu garanciju na okvir, viljušku i upravljač.

Povlačenje iz Decathlon Team-a

Članak 8

Korisnik u svakom trenutku ima pravo da izađe iz Decathlon Team programa lojalnosti, deaktivacijom svog Individualnog profila.
U slučaju neaktivnosti Decathlon Team Individualnog profila u periodu od tri godine od datuma poslednjeg korišćenja, Individualni profil će se otkazati i svi podaci pohranjeni na nalogu će se obrisati.

Zaštita ličnih podataka

Član 9

Prilikom registracije na Decathlon internet stranicu Korisnik treba kreirati lozinku koju mora da zadrži samo za sebe i ne sme je deliti s drugim osobama. Korisnik je odgovoran za sve radnje i porudžbine izvršene pod njegovim korisničkim imenom. Korisničko ime i lozinka šifruju se u Decathlon bazi. Veza između stranice i Korisnikovog internet pretraživača osigurana je SSL certifikatom, dok sigurnost plaćanja osigurava platna ustanova u skladu sa svojim protokolima i sertifikatima.

Decathlon ne želi preko ovih internet stranica da prima informacije koje nisu u uskoj vezi s procesom internet kupovine. Takve informacije i materijali Decathlon neće tretirati kao poverljive podatke te za njih neće na bilo koji način odgovarati. Slanjem nekih informacija ili materijala društvu Decathlon, Kupac daje Decathlonu neograničenu i neopozivu dozvolu za upotrebu tih materijala ili informacija, te se takođe slaže da Decathlon može slobodno koristiti bilo koje ideje, koncepte, znanja ili tehnike u bilo koju svrhu. Međutim, Decathlon neće objaviti ime Kupca/Korisnika ili na drugi način objaviti da mu je isti poslao materijale ili druge informacije, osim ako: (a) dobije dozvolu Kupca/Korisnika za korišćenje njegovog imena; ili (b) prethodno obavesti Kupca/Korisnika da će materijali ili druge informacije poslate na određeni deo ovih stranica biti objavljeni ili na neki drugi način biti na njima upotrebljeni zajedno s imenom kupca; ili (c) je obaveza to učiniti po zakonu. Bilo kakva vrsta komunikacije Kupca/Korisnika ne smatra se poverljivom. Ako određene internet stranice dozvoljavaju objavu komunikacija koje će Decathlon tretirati kao poverljive, ta će činjenica biti navedena na tim stranicama.

Objavljivanjem komentara, poruka ili drugih informacija na internet stranicama, Kupac/Korisnik daje Decathlonu pravo korišćenja tih komentara, poruka ili informacija u svrhu promocije, oglašavanja, istraživanja tržišta, ili bilo koju drugu dozvoljenu svrhu.

Materijali koji su poslati ili dostupni putem internet stranica neće se smatrati tajnim ili poverljivim, kao ni poslovnom tajnom. Dostavljanjem materijala putem internet stranica Decathlon je ovlašćen isti neograničeno da koristi u bilo koje svrhe, uključujući umnožavanje, prenos, objavljivanje, emitovanje ili upotrebu na bilo koji drugi način, bez obaveze plaćanja bilo kakve naknade.

Za potrebe kreiranja Individualnog profila, odnosno za potrebe realizacije Programa lojalnosti, Korisnik se obavezuje da dostavi sledeće lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, kućna adresa i poštanski broj. Takođe, Korisnik se obavezuje da pruži lične podatke prilikom kupovine proizvoda u internet prodavnici radi ostvarivanja ugovornog odnosa u kojem je stranka, odnosno kako bi se poduzele radnje na zahtev Korisnika pre sklapanja ugovora.

Prikupljeni lični podaci obrađivaće se od strane Decathlona kao rukovodioca obrade u smislu Opšti uslovi o zaštiti ličnih podataka. Obrađivači mogu uključivati pružatelje informatičke podrške i održavanja sistema te povezana društva Decathlona s ciljem realizacije Programa lojalnosti, odnosno izvršavanja kupoprodajnog ugovora u kojem je Korisnik ugovorna strana, te ih Decathlon s drugim neovlašćenim osobama neće deliti.

Decathlon lične podatke prikupljene prilikom pristupanja Decathlon Team-u može koristiti u marketinške svrhe za slanje newslettera, promotivnih akcija te na platformi Programa lojalnosti. Ti se podaci takođe mogu koristiti u statističke svrhe kako bi Decathlon bolje razumeo preferencije i potrošačke navike Korisnika. Decathlon se obavezuje da obrađuje lične podatke na navedeni način po dobijanju saglasnosti od strane Korisnika.

Korisnik saglasnost u svakom trenutku može da povuče, postavljajući takav zahtev Decathlonu na [email protected]. Međutim, to neće uticati na obradu ličnih podataka Korisnika pre povlačenja. Nakon povlačenja saglasnosti, lični podaci Korisnika će biti izbrisani, osim onih koje je Decathlon po zakonu obavezan da čuva.

Korisnici u odnosu na svoje lične podatke date u okviru kreiranja Individualnog profila ostvaruju sva prava u smislu Opštih uslova o zaštiti ličnih podataka: pravo na pristup, pravo na ispravku, pravo na povlačenje saglasnosti i na brisanje svojih podataka. Korisnici svoja prava mogu ostvariti putem e-maila na: [email protected].

Decathlon će prikupljene lične podatke za potrebe saglasnosti Programa lojalnosti čuvati i obrađivati u skladu s ovim Ugovorom sve dok je Korisnik član Decathlon Team programa lojalnosti.

Decathlon je imenovao lice za zaštitu ličnih podataka, koji je dostupan na e-mail adresi: [email protected] za sve dodatne informacije vezane za obradu ličnih podataka Korisnika. Nadalje, Korisnik ima pravo podneti pritužbu Povereniku za za informacije od javnog značaja i zaštitu ličnih podataka u slučaju nezadovoljstva načinom obrade ličnih podataka.

Decathlon će osigurati Korisniku privatnost i zaštitu ličnih podataka, lozinki i svih ostalih detalja na svojoj internet stranici u skladu s uslovima o zaštiti ličnih podataka koje je moguće pročitati u Politici privatnosti.

Završne odredbe

Decathlon zadržava pravo da vrši promene Uslova korišćenja programa lojalnosti, kao i ostalih Uslova koji važe za Decathlon potrošače i korisnike, a Korisnik se poziva da redovno čita poslednje ažuriranu verziju, dostupnu na web-stranici Decathlona.

U nastalom odnosu između Korisnika i kompanije Decathlon primenjuju se propisi Republike Srbije, a eventualni sporovi rešavaće se pred nadležnim sudom u Beogradu.

U BEOGRADU, 05.03.2024