Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
Jednodelni kupaći DOLI

OLAIAN

8384254

Jednodelni kupaći DOLI

3.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
  • Jednodelni kupaći DOLI
Jednodelni kupaći DOLI
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Dizajnerke i same surferke, napravile su ovaj kupaći kostim za početnice u surfovanju.

BENEFITI

Nepomično na talasima

Dizajniran je tako da ostaje na mestu u malim talasima

TEHNIČKE INFORMACIJE

Oblik tela

Za žene koje žele tanju liniju i čvrst grudni deo, naglašen ženstvenom kragnom, razvili smo jednodelni DOLI kupaći kostim.
Ovaj kupaći kostim im u potpunosti omogućava da postignu svoje ciljeve. Grudnjak 360° s fiksiranim korpama podiže i oblikuje grudi. Postava koja oblikuje telo stvara efekat ravnog stomaka. Silueta je skladna zbog suptilne optičke iluzije dvodelnog kostima. Lako se oblači zahvaljujući U-obliku na leđima.

Efekat ravnog stomaka

Sa postavom koja oblikuje telo, ovaj kupaći kostim elegantno briše sve nesavršenosti koje mislite da imate na vašoj figuri. Prilagođava se određenim delovima vašeg tela, a struk vam potpuno redefiniše.

Određivanje veličine suvog i mokrog kupaćeg kostima

Da bi kupaći savršeno stajao u vodi, važno je da izaberete pravu veličinu dok ste suvi zato što kupaći kostimi u vodi olabavljuju. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu naših kupaćih kostima, omekšava i opušta se u vodi.

Vi ste početnik u surfovanju

Tek ste počeli da surfujete ili surfujete samo nekoliko puta godišnje, tokom odmora ili surferskog proputovanja. Ostajete u delovima gde možete dodirnuti dno i gde su talasi mali. Surfujete zbog zadovoljstva koje vam pruža ta aktivnost i boravak u vodi. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Dizajnirali smo širok asortiman kupaćih kostima prilagođenih vašim aktivnostima i obliku tela.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to da li surfujete ili jednostavno uživate u moru, ni u kom slučaju ne volite da gubite kupaći kostim! Zato smo naše kupaće kostime testirali u talasastom moru. Svaki model je dizajniran za surfovanje, ali je prikladan i za ostale sportove na vodi: sup, jedrenje, kajtovanje, plivanje itd.

OSEĆAJTE SE DOBRO U NAŠIM KUPAĆIM KOSTIMIMA

Cilj našeg rada je da pomognemo da se žene lepo osećaju u našim kupaćim kostimima. Grudi nisu spljoštene, donji deo se ne useca, a nivo pokrivenosti varira. Naš cilj je da obezbedimo da svaka žena može naći kostim za plivanje koji odgovara njenom telu, bez obzira na njen oblik ili veličinu.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

Šta su penaste korpe?

Penaste korpe u gornjem delu kupaćeg kostima doprinose vašem poprsju i celoj figuri, daju vašim grudima okrugao oblik, bez vidljivih šavova, čime se izbegavaju iritacije, za razliku od sečenih i ušivenih jastučića od pene. Olaian je imao vašu udobnost na umu, pa je favorizovao upotrebu penastih korpi u svojim modelima.
korpe se mogu stavljati i vaditi, pa veličina vaših grudi može varirati pola broja gore–dole.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.

Uklanjanje plastične higijenske nalepnice s kupaćih kostima

Od 2022. godine svi ženski kupaći kostimi u Decathlon-u prodaju se bez plastične higijenske nalepnice. Ovu odgovornu odluku smo doneli iz želje da zaštitimo planetu i smanjimo upotrebu plastike. Štedimo 940 km plastike svake godine!
Vodite računa da imate donji veš kada isprobavate kupaće kostime u kabinama.

Olaian, Decathlon-ov brend za surfovanje

Olaian je nov Decathlon-ov brend za surfovanje i bodibording, sa sedištem u Andeju u jugozapadnoj Francuskoj. U našem sedištu tik uz obalu mora možemo praviti kupaće kostime i istog dana ih testirati u moru da bismo bili sigurni da ostaju na svom mestu i u talasima.