Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU

DECATHLON

8647293

MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU

10.499,00 RSD
Porez je uključen
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
  • MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
MALI PIŠTOLJ ZA MASAŽU
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naš tim inženjera i dizajnera dizajnirao je ovaj mini pištolj za masažu kako bi vam olakšao samo-masažu svih mišića u vašem telu.

BENEFITI

Polivalentnost

4 različite glave koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Jednostavan za korišćenje

Masirajte bez napora zahvaljujući udarnoj akciji i lakom držanju

Jednostavno prenošenje

Mali, praktičan format koji obavlja posao!Torbica za nošenje je uključena.

Podesiv

3 brzine masaže (30, 40 i 50 Hz) za personalizovanu upotrebu!

Mogućnost punjenja

Autonomna, bežična upotreba. Punjivo preko USB-C-a

TEHNIČKE INFORMACIJE

Zašto koristiti uređaj za udarnu masažu?

Kako funkcioniše udarna masaža? U osnovi, to je kao masaža sa posebnim čekićastim alatom (ponekad nazvana „tapkanje“), ali bez napora. Masažni pištolj je taj koji stvara udarne pokrete, a ne vi! Ponavljani pokreti pomažu vašim mišićima da oslobode napetost. Kao rezultat,duboka samo-masaža koja može pomoći vašim mišićima da se opuste nakon treninga. Bonus karakteristika: ovaj proizvod ima motor bez četkica koji ga čini veoma tihim.

Zašto mini verzija?

Da biste uživali u prednostima udarne masaže nakon treninga, koristite uređaj koji se lako stavlja u vašu sportsku torbu. Ili u vaš kofer na sledećem putovanju! ;-)

Šta je novo? Manja veličina i težina (435 g) za praktičniji format i motor koji je nešto manje snažan od većeg modela. Iako je masaža manje intenzivna i ne tako duboka (7 mm), ovaj mini pištolj za masažu pruža efikasan oporavak nakon treninga.

Koje mišiće treba masirati udarnim pištoljem za masažu?

Sve! Od vrata do stopala, bez ikakvih kontraindikacija. Lako se koristi zahvaljujući ergonomskoj dršci ovog pištolja za masažu. Poseduje 3 intenziteta udara koji se prilagođavaju vašem nivou osetljivosti i veličini mišića. Naš savet: jedan minut samo-masaže po grupi mišića nakon treninga za aktivan, brz oporavak.

Kako se koristi ovaj udarni pištolj za masažu?

Koristite ga na mišićima u mirovanju (ne stegnutim). Postavite pištolj za masažu sa odgovarajućom glavom za područje koje želite da masirate i pritisnite pištoljem. Pištolj za masažu obavlja skoro sav posao, ali možete menjati pritisak da biste povećali ili smanjili intenzitet. Što jače pritisnete pištolj za masažu, to je udarni pokret brži i intenzivniji. Ima samo jedno dugme za uključivanje, podešavanje intenziteta i isključivanje. Ne može biti jednostavnije!

Zašto pištolj za masažu dolazi sa 4 različite glave?

Masažni pištolj dolazi sa četiri različite glave koje se lako zamenjuju kako bi se prilagodile potrebama svakog korisnika. Okrugla i ravna glava se mogu koristiti na celom telu. Okrugla lopta je posebno dobra za velike mišiće. Dvostruka glava je savršena za masažu između dva mišića bez prelaska preko kosti. Postoji i glava za rad na vašim okidačkim tačkama, tim čvrstim čvorovima u vašim mišićima.

Mere predostrožnosti za upotrebu

Uvek pročitajte uputstva pre upotrebe.
Proizvod je dizajniran samo za kućnu/privatnu upotrebu.
Uvek se konsultujte sa svojim lekarom ako nosite pejsmejker ili ako imate neke druge zdravstvene probleme pre upotrebe ovog uređaja. Nikada ga ne smeju koristiti deca ili životinje.

Tehničke karakteristike:

- Dubina masaže: 7 mm
- 3 brzine rada: 30, 40 i 50 Hz (+/- 2 Hz) ili 1800 / 2400 / 3000 RPM
- Minimalno vreme rada: 45 minuta
- Trajanje punjenja: 4 sata
- Težina: 435 g (samo uređaj)
- Punjiva li-jonska baterija: 2400 mAh, 10,8V // 26 Wh
- Ulaz USB: DC 18 V 1A