Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Lopta za rukomet H900 (veličina 2)
  • Lopta za rukomet H900 (veličina 2)
Lopta za rukomet H900 (veličina 2)

ATORKA

8569813

Lopta za rukomet H900 (veličina 2)

4.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Lopta za rukomet H900 (veličina 2)
Lopta za rukomet H900 (veličina 2)
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naši timovi su osmislili ove patike za rukomet za srednje napredne igrače koji su navikli na redovne treninge i utakmice visokog intenziteta.

BENEFITI

osećaj za loptu

Nova obloga i manje grafike za lakše hvatanje.

Otpornost

Do 1500 udaraca o čeličnu ploču.

Zadržavanje vazduha

Novi mehur garantuje bolji odskok.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Bolji osećaj lopte za izvođenje teških pogodaka

Naši inženjeri potpuno su obnovili oblogu radi boljeg osećaja lopte. Tkanina ispod poliuretana i pena čine oblogu mekšom. Lopta se lakše hvata kako biste vežbali zahtevne pokrete i savladali pogotke.

Podnosi i najjače pogotke!

Obloga je mekša, ali to ne znači da je lopta krhka. Naši timovi su napravili poliuretan koji je u isto vreme i mekan i izdržljiv.Potpuno ručno prošivena šibastim bodom, lopta H900 izdržava i najjače udarce. U testovima izdržljivosti, lopta H900 podnela je 1500 udaraca o čeličnu ploču pre pokazivanja znakova habanja. To znači da možete gađati loptom svom snagom bez straha od oštećenja.

Ova je lopta uvek dobro naduvana

Naši inženjeri osmislili su novi mehur kako bi dugoročno poboljšali odskok lopte. Zahvaljujući tom mehuru, lopta se tokom vremena sporije izduvava. To znači da ćete je ređe napumpavati. Dobro je znati: kada dođe vreme za to, napumpajte je do 0,3 bara (0,25 bara najmanje).

Obnovljen dizajn za bolje prianjanje

Obnovili smo dizajn radi boljeg prianjanja. Da bismo ovo postigli, smanjili smo površinu koja je obojena.Ovi slojevi boje omogućavaju da lopta proklizi kroz prste. Pogodite šta? Lopta i dalje sjajno izgleda! Slažete li se?