Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Reket za padel BULLPADERL VERTEX X SERIES
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02

BULLPADEL

8891257

Reket za padel BULLPADERL VERTEX X SERIES

15.999,00 RSD
Porez je uključen
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
  • REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
REKET ZA PADEL ZA ODRASLE VERTEX 02
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Reket Bullpadel Vertex Series SMU, ekskluziva u Decathlon-u, pogodan je za napredne igrače koji žele da povećaju snagu, a da ne izgube na zamahu i preciznosti..

BENEFITI

Snaga

Oblik dijamanta, visok balans i karbon Xtend 12K za više snage.

Spin

Površina Top Spin za bolji spin.

Udobnost pristajanja

Jezgro MultiEva za prijatnu igru i dobru kontrolu loptice.

Manje vibracija

Sistem VibraDrive za manje vibracija i sprečavanje povreda.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Nivo veštine: Iskusni ili profesionalni igrači

Ovaj reket je dizajniran za iskusne ili profesionalne igrače koji traže moćan, lagan, lak za rukovanje i izdržljiv reket.

Stil igre: Snažan

Glava u obliku dijamanta i karakteristike visokih performansi čine VerteX SMU 03 inovativnim reketom. Sastav ugljenika i balans između glave i težine pružaju maksimalnu snagu u trenutku udara i optimizuju kontrolu loptice.

Balans:gornja strana

Ovo je tačka ravnoteže reketa, merena u milimetrima od dna drške reketa.
Što je veći broj (ravnoteža između glave i težine), više snage i stabilnosti ćete dobiti od reketa i to će biti teže (čak i ako nije težak reket). Međutim, moraćete da odustanete od manevrisanja. Što je manji broj (jak hvat ili teška drška), to će reket biti lakši za rukovanje, ali ćete dobiti manje snage i stabilnosti.

Težina: 365–375 g.

Baš kao i tačka balansa, težina utiče na zamašnu težinu reketa, a samim tim i na njegovu manevrisanje, stabilnost i sposobnost da prenese energiju na lopticu (snaga). Što je reket teži, to ćete dobiti više snage, ali upravljanje njim će biti teže. Nasuprot tome, što je reket lakši, to će biti lakše rukovati njime, ali će biti manje moćan.

Spoljašnji materijal: Ugljenik 12K XT-Carbon

Postoje tri vrste stilova tkanja: 18K, 12K i 3K. Razlika je u debljini vlakana. Otpor i težina će varirati u zavisnosti od toga koji se koristi.U ovom slučaju karbonsko vlakno XTend brenda Bullpadel koristi trake umesto niti. Ove trake su isprepletene u dva pravca kako bi se povećala i krutost i izdržljivost. Ovaj materijal takođe smanjuje težinu reketa za 20 do 30% u poređenju sa najčešće korišćenim karbonskim vlaknima.

Unutrašnji materijal: Pena MultiEVA

Pena MultiEva se sastoji od dve gustine. Spoljni sloj je kompaktniji i reaguje na brze loptice za maksimalnu snagu iz reketa. Unutrašnji sloj ima manju gustinu i bolje reaguje na sporije lopte za veću kontrolu.

Ugljenik Tube tehnologija

100% ugljenična vlakna su integrisana u okvir, tkana u različitim pravcima kako bi se postigao balans snage i kontrole.

Tehnologija Vertex

Dizajn ima grlo reketa koje ravnomerno raspoređuje težinu po reketu kako bi se smanjile vibracije i uvrtanje i povećala krutost. Glava u obliku dijamanta u kombinaciji sa ovom tehnologijom čini reket čvršćim tokom voleja i snažnih udaraca.

Tehnologija Top Spin

Gruba površina za lakše rukovanje - drži lopticu u kontaktu sa reketom duže za više okreta i bolje udarce.

Tehnologija VibraDrive

Sistem montaže u dršku reketa u koju se ubacuje pena visoke gustine. Ovaj komad apsorbuje većinu vibracija, uglavnom od udaraca van centra.

Tehnologija Nerve

Kanali na ivici okvira za smanjenje težine reketa i povećanje njegove krutosti. Ova tehnologija vam takođe daje veću kontrolu nad volejima.