Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Manometar za ronjenje s bocom 300 bara
  • Manometar za ronjenje s bocom 300 bara
Manometar za ronjenje s bocom 300 bara

SUBEA

8758217

Manometar za ronjenje s bocom 300 bara

8.499,00 RSD
Porez je uključen
  • Manometar za ronjenje s bocom 300 bara
Manometar za ronjenje s bocom 300 bara
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Precizan i lako čitljiv manometar brenda Subea koji vam omogućava da lako pratite koliko vam je vazduha ostalo u boci.

BENEFITI

Jednostavno za čitanje

Brojčanih s luminiscentnom pozadinom, gradacije 300 bara, svetli ispod 50 bara.

Izdržljivost

Otporan na eksplozije i udarce.

Instrukcije


TEHNIČKE INFORMACIJE

Tehničke karakteristike

Manometar od 300 bara s jednodelnim kućištem od hromiranog mesinga – otporan na eksplozije i udarce. Spiralni element osetljiv na bakar-berilijum. Spoljašnji prečnik creva 55 mm. Muški navoj. 7/16'' HP. Težina: 260 grama Crvena zona između 50 bara i 0 bara za dodatnu sigurnost. Dodatni prsten sa strane za kačenje i držanje manometra na dohvat ruke zahvaljujući bezbednosnoj traci.

Saveti za nameštanje

Ne zatežite previše prvi stepen. Preterano zatezanje može oštetiti prvi stepen, obično napravljen od hromiranog mesinga (koji je meka legura). O-prsten na crevu se koristi u svrhe vodonepropusnosti. Koristite silikonski podmazivač za zaptivke, da biste im produžili životni vek.

Servisiranje manometra

Subea vam savetuje da servisirate manometar ronjenja svake dve godine, a barem jednom godišnje radite vizuelni pregled. Ove dve stvari moraju se raditi u sertifikovanim radionicama brenda Subea. Servisiranje se takođe preporučuje nakon naročito intenzivnog ronjenja (više od 100 zarona) ili nakon dugo perioda nekorišćenja.

Saveti za skladištenje

Važno je da ronilačku opremu ne držite u blizini proizvodača ozona (električnih motora, šporeta i sl.) i da je zaštitite od UV zraka. Ako to ne radite, zaptivke se mogu brzo oštetiti, što utiče na vašu bezbednost ili rad regulatora. Čuvajte opremu na suvom mestu, zaštićenu od direktne sunčeve svetlosti ili izvora toplote.