Savet za pripremu
Caperlan-ov tim preporučuje korišćenje dva dela mamca sa 0,75 delova vode.
Mamac treba kvasiti u dve odvojene faze da bi se postigli optimalni rezultati.
Da biste ga skvasili, počnite dodavanjem 3/4 cele zapremine vode koja je neophodna u mamac koji ste stavili u okruglu kofu. Energično mešajte rukama da bi sve čestice mamca apsorbovale dovoljno vode.
Ostavite da odstoji 15 minuta pre dodavanja ostatka vode, i tako ćete dobiti savršeno navlaženu primamu.
Sastav
Mrvice hleba, semenke konoplje, keks, kukuruz, kokosovo brašno, cimet (5%).
Analitički sastojci i nivoi
Sirov protein 11%
Sirova ulja i masti 12%
Pepeo 10%
Sirova vlakna 9%
Natrijum 2%
Pravni naziv
Hrana za ciprinidne ribe
Identifikacioni broj
484 324 934 000 21
Težina
1 kg
Dostupno i pakovanje od 4,75 kg