Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
Muške pancerice 580

WEDZE

8641840

Muške pancerice 580

27.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
  • Muške pancerice 580
Muške pancerice 580
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naš tim je razvio ove pancerice za iskusne skijaše koji traže udobnost i potporu, i koji žele da se poboljšaju.

BENEFITI

Krutost

Prosek: Flex 90 ili 100. Podesive od nivoa tolerancije do nivoa preciznosti.

Podobnost

102 mm: Srednja veličina stopala. Izvrsna pokrivenost cevanica.

Anatomski oblikovan

Preoblikovana postava i uložak, termički se oblikuju na kostima gležnjeva.

Podesiv

4 aluminijumske mikrometrične kopče, 2 podesiva točkića i podešavanje krutosti

Jednostavan za korišćenje

Lako se obuvaju zahvaljujući podižućoj konstrukciji koja olakšava otvaranje.

Toplota

Deblji donji deo đona, uložak i postava.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Iskustvo

Pancerice 580 su savršene za sve iskusne skijaše. Zahvaljujući podešavanju Flex, čizma može biti tolerantnija (za povratak u skijašku formu, skijanje bez dece itd.) ili sportskija (odzivnija, preciznija itd.). Srednja veličina je prikladna za većinu oblika stopala, istovremeno pruža veoma dobar kompromis između udobnosti/potpore. Obloga (mnogo viša nego kod standardnih pancerica) pruža izvrsnu pokrivenost cevanica i raspodeljuje težinu veoma dobro. Vi birate!

Podešavanje flexa

Podešavanje flexa na pancericama 580 je vrlo efikasno:
Korišćenjem ključa, prebacite se iz "mekšeg" položaja (fleksibilnijeg i stoga tolerantnijeg) u "čvršći" položaj (krući i stoga precizniji/reaktivniji).

Primer: započnite svoj skijaški vikend sa "mekšim" položajem kako biste vratili osećaj i sačuvali nešto fizičke energije, zatim se prebacite na "čvršći" položaj za više sportski završetak boravka.
Savršene pancerice za poboljšanje i prelazak na naredni nivo.

Podešavanje kopči

Pancerice 580 imaju 4 aluminijumske mikrometrične kopče za snažno i precizno učvršćivanje. Možete podesiti dužinu kopče zavrtanjem ili odvrtanjem kako biste personalizovali čvrstinu pristajanja. Gornje 2 kopče imaju 3 položaja za pristajanje svakoj veličini lista (od kojih za jednu nije potreban alat). Široki, podesivi remen na vrhu gornjišta za snažno i lako zatvaranje na vrhu pancerice.

Šta je fleks?

Da bi se obezbedila vrednost krutosti pancerice, proizvođači dodeljuju flex indeks svakoj pancerici. Ovaj broj ukazuje na krutost pancerice: što je vrednost veća, okvir pancerice je čvršći. Flex indeks od 60 do 70 smatra se najboljim za skijaše na početnom nivou. Flex indeks od 70 do 100 je za srednje napredne skijaše. Ako imaju veći flex indeks, proizvodi su namenjeni za napredne skijaše. Ljudi veće težine mogu da idu jedan nivo iznad.

Kako da znate da je pancerica koju isprobavate odgovarajuće veličine?

Kada postavite stopalo u pancericu, zategnite kopče do sredine. Možete li i više da ih pritegnete? To znači da vam ne odgovara veličina pancerice. Kada zatvorite pancericu, morate da savijete pancerice 3 puta jakim pritiskom na cevanicu (stavite ruke na kolena za pomoć) i gurnite petu unazad u pancerici. Ispravite se: stopalo treba da dodiruje vrh pancerice. Kada se savijate, stopalo treba da se pomera prema zadnjem delu tako da više ne osećate dodir sa vrhom pancerice.

Šta da radite ako osetite bol u stopalu?

1- Odaberite čarape za skijanje koje su tanke tako da sprečavaju stvaranje pritiska i podstiču cirkulaciju krvi u stopalu.
2- Odaberite uloške koji su prilagođeni obliku vaših stopala da ne bi došlo do zbijanja i pritiskanja uz pancericu. Zatražite savet od prodavca u prodavnici.

Da li je moja postava termoformna i čemu služi termoformiranje?

Postava pancerica 580 se termički oblikuje na kostima gležnjeva. Iako termičko oblikovanje nije neophodno, može pomoći u smanjenju neudobnosti.
Ovo znači da pena postave može da se zagreje da bi se oblikovala prema obliku stopala i okviru pancerice. Ovo poboljšava kompatibilnost stopala/postave/okvira i tako smanjuje oblasti koje stvaraju nelagodu.

Kako da odložim pancerice?

1- Provetravajte pancerice tako što ćete izvaditi postavu koja se nalazi u plastičnim okvirima.
2- Zakopčajte kopče na prvi stepen tako da se pancerice ne bi deformisale i, ako je moguće, čuvajte ih u torbi za pancerice.
3- Ako je moguće, čuvajte ih na suvom mestu gde temperatura ne pada ispod 10 °C. Plastika na pancericama će duže da traje!