Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Roze traka
  • Roze traka
  • Roze traka
Roze traka

KUIKMA

8487718

Roze traka

549,00 RSD
Porez je uključen
  • Roze traka
  • Roze traka
Roze traka
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Kuikma Adherence traka, koja pruža izvanredano prianjanje kao i veoma udoban osećaj. Osetite svaki osećaj tokom igre.

BENEFITI

Prianjanje

Sloj od smole pruža dodatno prianjanje vašem gornjem gripu.

Udobnost korisnika

Napravljen od 100% poliuretana radi dodatne udobnosti.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Karakteristike trake

Svaki reket ima originalni hvat koji, između ostalog, sprečava klizanje ruke kada loptica udari u reket prilikom udarca. Ali često originalni stisak nije dovoljan. Dakle, preklop je lepljiva traka koja se nalazi oko ručke koja je već prisutna na dršci. Traka ima lepljivu stranu i stranu sa teksturom koja daje stil vašem reketu kao i vašoj igri, čuvajući osećaj svih vaših voleja.

Prednosti upotrebe trake

Najznačajnije prednosti traka su: zaštita (zaštita originalnog držača i drške kako bi se povećala izdržljivost vašeg reketa). Hvat (držanje ruke u potpunosti u kontaktu tokom udaraca). Apsorpcija vlage (sa malim rupicama koje se nalaze spolja da bi se obezbedilo bolje upijanje znoja sa vaših ruku). Prilagodba ručke (podebljajte ručku vašeg reketa ako ste odabrali malu veličinu).

Jednostavan metod za odabir prave veličine ručke

Najčešći metod za određivanje veličine hvata je da održite razmak od oko 0,5 cm između srednjeg prsta i osnove palca kada držite reket u ruci. Da biste proverili veličinu, stavite kažiprst u prostor. Ako još ima mesta, onda je vaša ručka veoma mala. S druge strane, ako se ne uklapa, onda ćete morati da izaberete veći zahvat.