Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
Žuti gradski bicikl 500

ELOPS

8612319

Žuti gradski bicikl 500

35.499,00 RSD
Porez je uključen
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
  • Žuti gradski bicikl 500
Žuti gradski bicikl 500
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naši gradski biciklisti su osmislili ovaj brz i okretan gradski bicikl sa samo jednom brzinom. Izgled fiksija sa funkcijama gradskog bicikla.

BENEFITI

Efikasnost

Lagan, brz bicikl sa jednom brzinom, odličan za vožnju po gradu.

Kontrola putanje

Okretan bicikl s uskim upravljačem i kratkom lulom za vijuganje bilo gde.

Snaga kočenja

Kočnice s uloškom za osećaj bezbednosti na biciklu.

Stabilnost

Široke gume i dobro prianjanje na pedalama za bezbednu vožnju.

Kompatibilnost

Čvorište Flip Flop za pretvaranje u fiksi kupovinom fiksnog menjača i matice.

Instrukcije


TEHNIČKE INFORMACIJE

Letite kroz grad

Želite da stingete od jedne tačke do druge što brže? Za vas je najbolja jedna brzina. Sa samo 11,6 kg ovaj bicikl omogućava malu težinu potrebnu za brzu gradsku vožnju. Pojednostavljen dizajn, čvrst ram od čelika 44 x 18 osiguravaju dinamičnost koju tražite. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala za najbolji osećaj u vožnji.

Okretan bicikl

Zahvaljujući viljušci od čelika ovaj bicikl savršeno ublažava udarce, te lako prelazi preko trotoara i drugih prepreka u gradu. Aluminijumski upravljač od 520 mm i aluminijumska lula od 60 mm predstavljaju prednost za vijuganje po gradu, povečavajući dinamičnost bicikla. Kranc 18T Fixie/BMX sa 30 zapora umesto 20 za standardni kranc koji pruža bolje performanse i balans.

Za bezbednu vožnju

Uz brzu vožnju bicikl obezbeđuje i odlično kočenje. Drumske kočnice sa kleštima s ulošcima koje povećavaju krutost ručica i pružaju bolju dinamičnost i efikasnije kočenje. Bicikl ima aluminijumske točkove s felnama sa dvostrukim stenama, a gume (30 TPI) imaju najlonsku zaštitu koja znatno uveća otpornost na bušenje.

Želite se prebaciti na fiksi?

Pazite, bicikl se prodaje sa jednom brzinom. Ako ga želite pretvoriti u fiksi, ima kompatibilno zadnju flip/flop nablu. Za prelazak na fiksi, trebaće vam fiksni zupčanik na navoj (24 TPI, s prečnikom 1,37 inča, standardni) i sigurnosna matica (24 TPI, s prečnikom 1,29 inča). Zatim okretnite točak. Rezervne delove možete naći na veb-stranici, u našim prodavnicama i radionicama.

Biranje prave veličine

Veličina bicikla je ključni faktor.
Ram je na raspolaganju u 4 veličine: veličina S (1,5 m do 1,6 m)
veličina M (1,6 m do 1,7 m)
veličina L (1,7 m do 1,85 m)
veličina XL (1,85 m do 2 m)
Dobro je znati: bicikl je dizajniran da bude okretan i da brzo reaguje. Ako ste između dve veličine, izaberite manju veličinu za veći odziv, a veću za veću udobnost.

Dodaci

Prodaje se sa reflektujućim elementima i svetlima koji ispunjavaju zahtevane standarde.
Kompatibilan: blatobran za drumski bicikl, segmentna brava ispod sedišta s 2 pričvrsne tačke ranma, univerzalna nogara koja se pričvršćava na dno bicikla.

Ram, viljuška i specifikacije točkova

Ram od čelika Hi Ten sa 120 mm osovinom na zadnjem točku. Viljuška od čelika Hi Ten sa 100 mm osovinom na prednjem točku. 622 x 17c ETRTO felne sa dvostrukom stenom, kompatibilne sa gumama od 25 do 37 mm, 700 x 32 mm Skinwall (30 TPI) sa najlonskom zaštitom od bušenja. Flip Flop nabla pozadi za prelazak na fiksni zupčanik.
Standardni šrafi M10.

Specifikacije položaja

60 mm aluminijumska lula, 500 mm aluminijumski upravljač, sportsko sedište 100, 25,4 mm aluminijumska šipka sedišta sa zavarenom spojnicom za sedište koja sprečava nagibanje sedišta, ali je zbog toga sedište izdržljivije.
Pedale za brdski bicikl 520.

Specifikacije pogona i kočnica

Aluminijumski pogon 44T sa 170 mm kurblom, kranc 18T BMX stil, 30 zapora, lanac s jednom brzinom otporan na rđu, 1/2 x 1/8 inča, osovina pogona Thun Topaz, 119 mm, drumske kočnice sa kleštima sa krutim paknama.