Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
MARKER ZA LINIJE MODULARNI
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
MARKER ZA LINIJE MODULARNI

KIPSTA

8527257

MARKER ZA LINIJE MODULARNI

3.999,00 RSD
Porez je uključen
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
  • MARKER ZA LINIJE MODULARNI
MARKER ZA LINIJE MODULARNI
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naši dizajneri proizvoda za fudbal kreirali su ovaj inovativni proizvod da bi obogatili vaše treninge. Uparite ga s modularnim bazama da napravite svoje linije.

BENEFITI

Modularnost

Trenirajte raznovrsno: markeri za linije odgovaraju uz modularne baze.

Jednostavan za korišćenje

Elastična traka može da se razvuče i namota veoma brzo.

Jednostavnost učenja

Omogućava vam da napravite prave bočne linije kako radi vizuelne reference.

Vidljivost

Široka fluorescentna narandžasta elastična traka za lako identifikovanje linije.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Predstavljanje asortimana Modular

Koristeći naša zapažanja na terenu i kroz razgovore sa trenerima, identifikovali smo različite potrebe prilikom postavljanja vežbi: označavanje oblasti i ciljeva, eskiviranje, itd. Da bi odgovorili što većem broju ovih potreba i da damo trenerima opseg mogućnosti, razvili smo asortiman dodataka Modular. Ovi proizvodi su kompatibilni jedni sa drugima, omogućavajući vam da povećate i promenite svoje vežbe koristeći jednostavna, genijalna tehnička rešenja.

Koji su to dodaci Modular?

„Marker za linije je najnoviji dodatak u asortimanu i odražava koncept Modularnog asortimana. Može se upariti sa modularnom bazom radi stabilnosti i omogućava vam da menjate i personalizujete svoje vežbe obeležavanjem linija.
Štaviše, njegov ultra-jednostavan sistem znači da treneri mogu vrlo brzo da izvuku marker i odlože ga kako bi uštedeli vreme.”

Jedinstven dizajn za poseban trening

Marker za linije inspirisan je produžnim kablovima. Postoji namotana elastična traka koju izvlačite i ponovo namotate kada želite da je odložite. Modularne baze se koriste da obezbede stabilnost prilikom izvlačenja elastične trake. Jednostavan i izuzetno efikasan!

Proizvod koji pomaže trenerima.

Označavanje terena čunjevima može biti jako naporno: gubite puno vremena dok ih postavljate! Želeli smo da olakšamo život trenerima, zbog čega smo dizajnirali proizvod za brzo obeležavanje linija i postavljanje niza vežbi.

Naš tim dizajnera objašnjava tehnički izazov

Razvijanje našeg markera za linije bilo je samo kompromis. Morali smo da napravimo elastičnu traku dovoljno dugačku da podelimo teren na kvadrate (25 metara), a da proizvod ne bude previše glomazan. Trebale su nam ponderisane osnove da budu dovoljno teške da treneri mogu da izvuku konopac u jednom pokretu, ali ne i preteške za podizanje. I pošto je naša misija da naše proizvode učinimo dostupnim što većem broju ljudi, morali smo da ih učinimo pristupačnim.

Testiranje, testiranje!

Prioritet KIPSTA tima je dizajn proizvoda koji čuvaju bezbednost korisnika. I marker za linije nije izuzetak od pravila! Ovaj inovativan proizvod za fudbal je prošao brojne testove koji su potvrdili da ne postoji rizik od saplitanja o elastičnu traku, čak ni za decu koja nose kopačke.

Unapredite vaš trening i isprobajte DECATHLON COACH

Aplikacija Decathlon Coach je razvijena da bi omogućila korisnicima da prate programe treninga koje su napisali sertifikovani treneri. Kao dodatak trčanju i hodanju, aplikacija sada nudi posebne programe fudbalskih treninga koji vas podržavaju i treniraju kroz individualne treninge. Instalirajte besplatnu aplikaciju sa: https://www.decathloncoach.com/fr/home/