Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU

OLAIAN

8853055

TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU

799,00 RSD
Porez je uključen
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
  • TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
TANGA DONJI DEO KUPAĆEG LULU
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Sa visokim krojem, ovaj vanvremenski klasik je savršen za sunčanje. Dostupno u nekoliko boja. Usudite se da kombinujete ovog leta!

BENEFITI

Nepomično na talasima

Dizajniran je tako da ostaje na mestu u malim talasima

TEHNIČKE INFORMACIJE

Oblik tela

Što je kroj viši, noge vam izgledaju duže! Ovaj donji deo smo dizajnirali sa visokim krojem i atraktivnim oblinama da vam pruži samopouzdanje i sigurnost na malim talasima!

Biranje prave veličine

Da bi kupaći savršeno stajao u vodi, moramo da podešavamo modele dok su suvi, zato što se kupaći kostimi u vodi opuštaju. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu naših kupaćih kostima, omekšava i opušta se u vodi.

Postava

Ovaj donji deo bikinija je potpuno postavljen, tako da se ne providi kad je mokar.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

Vi ste početnik u surfovanju

Tek ste počeli da surfujete ili surfujete samo nekoliko puta godišnje, tokom odmora ili surferskog proputovanja. Ostajete u delovima gde možete dodirnuti dno i gde su talasi mali. Surfujete zbog zadovoljstva koje vam pruža ta aktivnost i boravak u vodi. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Dizajnirali smo širok asortiman kupaćih kostima prilagođenih vašim aktivnostima i obliku tela.

Aktivni na plaži!

Bez obzira na to da li surfujete ili jednostavno uživate u moru, ni u kom slučaju ne volite da gubite kupaći kostim! Zato smo naše kupaće kostime testirali u talasastom moru. Svaki model je dizajniran za surfovanje, ali je prikladan i za ostale sportove na vodi: sup, jedrenje, kajtovanje, plivanje itd.

Uklanjanje plastične higijenske nalepnice s kupaćih kostima

Svi ženski kupaći kostimi koje je dizajnirao Decathlon prodaju se bez plastičnih nalepnica. ​ To smo odlučili kako bi ograničili upotrebu plastike. Štedimo 940 km plastike svake godine!
Pomozite nam u ovom naporu tako što vodite računa da uvek nosite donji veš u kabinama.

Dizajn

Sa sedištem u Endaju, u jugozapadnoj Francuskoj, naše kancelarije su na ivici vode! Možemo dizajnirati kupaći kostim, a zatim ga testirati direktno u moru da proverimo kako se drži na talasima, sve u jednom danu.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.