Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Biciklističke čarape 900
  • Biciklističke čarape 900
  • Biciklističke čarape 900
  • Biciklističke čarape 900
Biciklističke čarape 900

VAN RYSEL

8753712

Biciklističke čarape 900

1.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Biciklističke čarape 900
  • Biciklističke čarape 900
  • Biciklističke čarape 900
Biciklističke čarape 900
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Čarape napravljene od PrimaLoft® i Merino vune, koje su razvili naši inženjeri i koje su napravljene u Italiji pružaju bolju udobnost pri vožnji bicikla po hladnom vremenu.

BENEFITI

Toplota

Mešavina PrimaLoft® i Merino vlakana pruža vam toplotu i komfor.

Prozračnost

Mešavina vlakana koja obezbeđuju odličnu prozračnost da stopala ostanu suva.

Stabilnost

Elastična traka na zglobu i stopalnom luku.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Evo po čemu se PrimaLoft® vlakna razlikuju:

Toplota: zahvaljujući ultra-finim vlaknima dizajniranim da zadrže toplotu. Na ovaj način vam pružamo udobnost i termoregulaciju. Suve: Zahvaljujući suštinski hidrofobnim vlaknima koja su vodoodbojna. Drugim rečima, naša vlakna žele da ostanu suva koliko i vi.

Izdržljivost i udobnost!

Što je finije vlakno, to je tkanina mekša. PrimaLoft® vlakna su tanja od ljudske kose, što ih čini neverovatno mekim. PrimaLoft® proizvodi su dizajnirani da izdrže svaku aktivnost, ponovljeno čišćenje i test vremena.

Sastav i visina

36% poliamid - 32% PrimaLoft® vlakna - 28% Merino vuna - 4% elastan
21 cm visine u veličini 6½-8
Visina se veoma malo razlikuje između veličina.

Prednosti čarapa

Bez obzira da li se svakodnevno vozite biciklom po zadacima ili se takmičite, biciklizam utiče na vaša stopala. Kretanje može uzrokovati trenje koje u kombinaciji sa znojenjem može biti veoma neprijatno. Zbog hladnoće takođe može da bude neudobno ako niste odgovarajuće zaštićeni. Ove Van Risel 900 čarape će vam zahvaljujući merino vuni i PrimaLoft® vlaknima pružati toplotu koja je od velikog značaja ako se redovno bavite biciklizmom po hladnom vremenu.

Testiranja proizvoda

Naš tim dizajnera proizvoda se nalazi u B'Twin Village-u u Lillu te redovno se trudi da učini vožnje biciklom komfornije. Naša strast je razvijanje proizvoda koji ispunjavaju specifične biciklističke potrebe naših korisnika.
Naše proizvode testiramo na terenu, jer smo ubeđeni da možemo samo izlaganjem realnim uslovima stalno nadgrađivati naše proizvode.