Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY
  • Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY
Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY

YONEX

8880469

Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY

6.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY
Narandžasti reket za badminton ASTROX 77 PLAY
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Reket za one koji redovno igraju badminton i žele reket koji je snažan i udoban.

BENEFITI

Snaga

Teška glava, za maksimalnu snagu.

Udobnost korisnika

Fleksibilni vrat i izometrijski okvir za veću daljinu, i za udarce van centra.

Rukovanje

Težina od 83 g čini ga brzim.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Asortiman Astrox

Reket dizajniran za snagu. Serija Astrox (koja je zamenila asortiman Voltric) napravljena je za igrače koji igraju agresivnu odbranu. Ovi reketi imaju balans u visini glave, tako da možete samouvereno da napadate i odbijete svaki udarac.

Težina reketa Astrox 77 Play: 83 g - 4U (80–84 g).

Težina (zapravo masa) se meri u gramima. Reketi mogu biti teški između 60 do preko 100 grama. Sortirane su u klase po težini, koje se označavaju sa U. Što je reket lakši to će biti lakši za upravljanje i prijatniji, a takođe će i manje povređivati ruke i povećavati brzinu zamaha. S druge strane, teži reket će biti snažniji.

Fleksibilnost reketa Astrox 77 Play: hi-flex

Fleksibilnost se definiše kao sposobnost osovine da se savija pri udaru. Osovina može biti u rasponu od savitljive do krute.Fleksibilan vrat pruža više tolerancije i udobnosti i lako pogađa protivnički deo terena. Čvršći vrat je odzivniji i precizniji, ali zahteva brzi zamah. Čvrst reket nije mnogo tolerantan pri greškama.

Balans reketa Astrox 77 Play: teška glava.

Balans se odnosi na raspodelu težine reketa. Označava se u milimetrima i meri se od osnove drške do tačke ravnoteže. Reket s laganom glavom će biti pokretljiviji i reaktivniji, što ga čini savršenim za defanzivne i dubl igrače. Reketi sa teškom glavom će pružiti veću snagu, savršen izbor za ofanzivne igrače. Međutim, mogu biti teški i teško je zamahivati njima.

Materijal reketa Astrox 77 Play: grafit.

Sastav reketa za badminton utiče na njegovu cenu. Čelični i/ili aluminijumski reketi su kruti, teški i bolje prilagođeni rekreativnoj upotrebi. Grafitni/aluminijumski i potpuno grafitni reketi su lagani i savršeni za početnike i napredne igrače. Na kraju, reketi napravljeni od visoko-modularnog grafita i drugih materijala, poput volframa, namenjeni su iskusnim igračima.

Dužina reketa Astrox 77 Play: 675 mm

Dužina reketa za odrasle meri se u milimetrima i kreće se od 660 mm do 680 mm. Varira samo dužina osovine reketa. Kraća osovina je lakša za manevrisanje i pruža bolji osećaj. Duža osovina omogućava više inercije i dodatnu snagu.

Veličina hvata reketa Astrox 77 Play: G5 = mala (80–84 mm).


Veličina drške se meri u milimetrima. Veličina drške je u rasponu od 75 mm do preko 90 mm i klasifikuje se u kategorije veličina koje se izražavaju sa "G". Dok je veću dršku lakše držati, mnogi igrači imaju poteškoća prilikom promene hvata. Manja drška je lakša za rukovanje i omogućava vam da više snage prenesete reketu pomoću prstiju.

Fabrički nanizan reket Astrox 77 Play

Reket je već nanizan žicama Yonex multifilament, kalibra 0,70 mm.

Fabrički zategnutost reketa Astrox 77 Play: 8–9 kg / 17,5–20 lbs

Zategnutost se izražava u kilogramima (kg) ili funtama (lbs). Reketi su nanizani na oko 9 kg (20 lbs), ali žice gube na zategnutosti tokom vremena.

Preporučena zategnutost reketa Astrox 77 Play: 9–12,5 kg / 20–28 lbs

Svaki brend preporučuje maksimalnu zategnutost svojih reketa da bi se sprečilo pucanje žice ili rama. Neki reketi imaju ojačani okvir koji može da izdrži napetost do 16 kg / 35 lbs.

Šara žica reketa Astrox Play 77: 22x21

Šara žica je broj vertikalnih žica x broj horizontalnih žica. Kad je reč o badmintonu, radi se uglavnom od krstastom nizanju. Smanjena nanizanost žica povećaće snagu i udobnost, ali će kraće trajati.

Upustva za ožičavanje za 76 rupica s prvim krstom na A7: A = gornji, B = donji

Uputstva za ožičavanje sa 4 čvora. Glavni: počnite od gornjeg centra i nastavite do B9 (preskočite A7, A9 i A11). Idite kroz B12 ka A16, zatim se vratite na A14, dole do B10 i završite vezujući na B8. (isto sa druge strane)
Ukrštanja: Napravite čvor na B6 i počnite krstove od B9. Nastavite da nižete do A7 (preskočite A12 i A10) i završite tako što ćete vezati čvor na A5.

Tehnologije rama reketa Astrox 77 Play

Grafit, ram Aero+Box, Isometric, sistem Rotational Generator

Materijal osovine reketa Astrox 77 Play

Grafit, ugrađen T-zglob.

Ram Aero+Box

Ram kombinuje aerodinamičan prednji profil sa ekstra čvrstim zadnjim profilom za brži zamah i čvrst, stabilan osećaj prilikom udaranja loptice.

Sistem Rotational Generator

Primenom principa protivteže, težina se raspoređuje od kraja drške ka glavi radi maksimalne kontrole. Prelazak na sledeći udarac može se obaviti glatko i brzo

Izometrija

Isometrički dizajn povećava „slatku tačku“ za 7%*. U poređenju sa konvencionalnim okruglim ramovima, izometrični reket kvadratnog oblika stvara veću površinu centralnog dela, optimizujući presek kravnih spojeva.

Ugrađen T-spoj

Ugrađeni T-spoj ojačava vezu između vrata i rama dok smanjuje uvijanje čime se postiže bolja kontrola.

Šifra artikla i boja

AX77-PL, narandžasta.

Poreklo

Kina

Saveti za upotrebu

Preporučene žice za igrače koji žele kontrolu: Aerobite, za igrače s jakim udarcem: Exbolt 65

Internacionalni igrači koji koriste reket Yonex Astrox 77

An Se-Jang (Južna Koreja), Čen Jufej (Kina), Fajar Alfijan (Indonezija), Muhamed Rian Ardianto
(Indonezija), Huang Jakiong (Kina), Huang Dongping (Kina).