Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY

YONEX

8831227

Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY

9.999,00 RSD
Porez je uključen
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
  • Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
Žuti reket NANOFLARE 1000 PLAY
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Reket za one koji redovno igraju badminton i žele reket kojim se lako upravlja.

BENEFITI

Rukovanje

Balans na laganoj glavi i ram Aero omogućavaju veću brzinu

Kontrola

Srednja dužina pruža dobru preciznost bez ugrožavanja dužine udarca.

Brzina

Sistem Sonic Flare povećava brzinu udarca.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Asortiman Nanoflare

Asortiman Nanoflare (zamenjuje asortiman Nanoray) je dizajniran da zadovolji potrebe defanzivnih i dubl igrača. Balans je pomeren prema dršci, pa omogućava brži zamah i bolje upravljanje koje ubrzava lopticu.

Težina

83 g - 4U (80–84 g). Težina (u stvari masa) se meri u gramima. Težina reketa za badminton kreće se od 60 grama do preko 100 grama i klasifikovana je u različite "U" opsege težine. Što je reket lakši, to će biti lakši i udobniji. Takođe je lakše zamahnuti i brže, iako manje snažno. S druge strane, teži reket će biti snažniji, ali manje udoban.

Fleksibilnost

Polukrut.
Fleksibilnost se definiše kao sposobnost osovine da se savija pri udaru. Osovine mogu biti u rasponu od fleksibilnih do krutih.Savitljiva osovina je tolerantnija i pomoći će vam da odbacite lopticu dalje, iako će vaši udarci biti sporiji. Mada kruta osovina omogućava bolji potisak, zahteva brzi zamah i manje je tolerantnija.

Balans

Head light.
Balans se odnosi na raspodelu težine reketa. Označava se u milimetrima i meri se od osnove drške do tačke ravnoteže. Reket s laganom glavom će biti pokretljiviji i reaktivniji, što ga čini savršenim za defanzivne i dubl igrače. Reketi sa teškom glavom će pružiti veću snagu, savršen izbor za ofanzivne igrače. Međutim, mogu biti teški i teško je zamahivati njima.

Sastav

Grafit.
Sastav reketa za badminton utiče na njegovu cenu. Čelični i/ili aluminijumski reketi su kruti, teški i bolje prilagođeni rekreativnoj upotrebi. Grafitni/aluminijumski i potpuno grafitni reketi su lagani i savršeni za početnike i napredne igrače. Na kraju, reketi napravljeni od visoko-modularnog grafita i drugih materijala, poput volframa, namenjeni su iskusnim igračima.

Dužina

675 mm.
Dužina reketa za odrasle meri se u milimetrima i kreće se od 660 mm do 680 mm. U stvari, osovina je jedini deo koji menja dužinu. Kraća osovina je lakša za manevrisanje i pruža bolji osećaj. Duža osovina omogućava više inercije i dodatnu snagu.

Veličina gripa

G5 = mala (80–84 mm).
Veličina drške se meri u milimetrima. Veličina drške je u rasponu od 75 mm do preko 90 mm i klasifikuje se u kategorije veličina koje se izražavaju sa "G". Dok je veću dršku lakše držati, mnogi igrači imaju poteškoća prilikom promene hvata. Manja drška je lakša za rukovanje i omogućava vam da više snage prenesete reketu pomoću prstiju.

Originalne žice

Na reketima su fabrički nanizane žice Yonex španovane na 0,70 mm (nisu dostupne u prodavnicama). Samo reketi veoma visoke klase proizvedeni u Japanu su fabrički španovani žicama BG65 na 0,70 mm.

Žice i preporuke

Fabrička tenzija: 8–10 kg.
Tenzija koju preporučuje proizvođač: 8–12 kg.
Reketi dolaze sa tenzijom koja se kreće između 8 kg i 10 kg, u zavisnosti od gubitaka tenzije koja nastaje tokom transporta. Svaki brend označava preporučenu napetost, obično negde između 8 kg i 12 kg. Razlog za to je sprečavanje pucanja žice ili rama prilikom zatezanja ili udaraca. Konačno, neki reketi imaju ojačani okvir koji može da izdrži napetost do 16 kg.

Raspored žica: glavna * ukrštanja, Uputstva za ožičenje za 72 otvora: A = gornji, B = donji

22*21.
Uputstva za vezivanje 4 čvora
Glavni: Počite od gornjeg centra i nižite do B9. Idite kroz B12 ka T11, zatim se vratite na T10, dole do B10 i završite vezujući na B8.(isto sa druge strane)
Ukrštanja: Napravite čvor na B6 i počnite krstove od B9. Idite do T7 i završite vezujući čvor na T5.

Ram Aero

Ram s aerodinamičnim profilom glave smanjuje otpor vazduha, što doprinosi bržim udarcima

Izometrija

Tehnologija Sometric povećava zonu udara za 7%*. U poređenju sa konvencionalnim okruglim ramovima, reket Isometric kvadratnog oblika stvara veću površinu centralnog dela, optimizujući presek mreže i spojeva.

Sistem Sonic Flare

Novi, veoma tanki i ravni profil deformiše se prilikom udarca loptice i pruža više brzine udarcima.

Tanak vrat

Tanka osovina reketa poboljšava prodor vazduha i generiše snažan i brz udarac.

Šifra artikla i boja

NF-1000 Play svetložuta

Referenca dobavljača

231-NF1000P-824

Poreklo

Kina