Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
  • REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
  • REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA

YONEX

8817602

REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA

15.999,00 RSD
Porez je uključen
  • REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
  • REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
  • REKET ZA BADMINTON ASTROX 99 PLAY ZA ODRASLE - BELI
REKET ASTROK-22 LT-CRNA/CRVENA
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Dizajniran za intenzivne igrače badmintona koji traže svestranost i preciznost.

BENEFITI

Snaga

Težište na glavi sa volframom i NANOMESH NEO obezbeđuje maksimalnu snagu

Rukovanje

Ultra lagana težina od 63 grama za povećanu brzinu reketa

Kontrola

Srednja vrat za dobru preciznost bez žrtvovanja dužine udarca.

Udobnost korisnika

AERO + BOKS FRAME za bolju stabilnost pri udaru

TEHNIČKE INFORMACIJE

O seriji ASTROKS

ASTROKS (koji zamenjuje VOLTRIC asortiman) je moćan reket koji zadovoljava potrebe igrača sa agresivnim napadom. Ovi reketi imaju ravnotežu u visini glave, tako da možete samouvereno da napadate i odbacite svaki udarac.

TEŽINA

63 g - 8U (60-64 g). Težina (u stvari masa) se meri u gramima. Težina reketa za badminton kreće se od 60 grama do preko 100 grama i klasifikovana je u različite "U" opsege težine. Što je reket lakši, to će biti lakši i udobniji. Takođe je lakše zamahnuti i brže, iako manje moćno. S druge strane, teži reket će biti moćniji, ali manje udoban.

Fleksibilnost

Polu krut.
Fleksibilnost se definiše kao sposobnost osovine da se savija pri udaru. Osovine mogu biti u rasponu od fleksibilnih do krutih.Fleksibilna osovina je popustljivija i pomoći će vam da više udarate loptom, iako će vaši udarci biti sporiji. Dok kruta osovina obezbeđuje bolji pogon, ona zahteva brz zamah i manje oprašta.

BALANS

Balans na glavi.
Balans se odnosi na raspodelu težine reketa. Označava se u milimetrima i meri se od osnove drške do tačke ravnoteže. Reket za glavu će biti pokretljiviji i reaktivniji, što ga čini savršenim za defanzivne i dubl igrače. Teški reketi će obezbediti bolju snagu, idealan izbor za ofanzivne igrače. Međutim, mogu se osećati teške i teško ih je zamahnuti.

Sastav

HM Graphite.
Sastav reketa za badminton utiče na njegovu cenu. Čelični i/ili aluminijumski reketi su čvrsti, teški i pogodniji za rekreativnu upotrebu. Grafit/aluminijum i puni grafit reketi su lagani i savršeni za početnike i srednje igrače. Konačno, reketi napravljeni od visokomodulnog grafita i drugih materijala poput volframa su dizajnirani za napredne igrače.

DUŽINA

675 mm, 10 mm duži.
Dužina reketa odrasle osobe meri se u milimetrima i kreće se od 660 mm do 680 mm. U stvari, osovina je jedini deo koji menja dužinu. Kraća osovina će biti lakša za manevrisanje i pruža bolji osećaj. Duža osovina će ponuditi povećanu inerciju za dodatnu snagu.

Veličina drške

G5 = malena (80-84 mm).
Veličina drške se meri u milimetrima. Veličina drške se kreće od 75 mm do preko 90 mm i kategorisana je u opsege veličina izražene u "G". Dok je veću ručku lakše držati, mnogi igrači imaju poteškoća da promene hvat. Manja ručka je lakša za rukovanje i omogućava vam da date više snage na reket pomoću prstiju.

Originalne žice

Reketi su fabrički nanizani Ionek žicama 0,70 mm (nedostupno u prodavnicama). Samo reketi veoma visoke klase proizvedeni u Japanu su fabrički nanizani BG65 žicama prečnika 0,70 mm.

Pre-strung and recommended

Factory tension: 8-10 kg
Napetost koju preporučuje marka: 8-12 kg.
Reketi dolaze sa napetošću koja se kreće između 8 kg i 10 kg, u zavisnosti od gubitaka zatezanja koji nastaju tokom transporta. Svaka marka označava preporučenu napetost, obično negde između 8 kg i 12 kg. Ovo je da bi se sprečilo da se kanap ili okvir pukne dok se žica ili udara. Konačno, neki reketi imaju ojačani okvir koji može da izdrži napetost do 16 kg.

Raspored žica: glavni* krstići, Uputstva za nizanje za 76 ušica A = glavni, B = krstići

22*21.
Uputstva za vezivanje 4 čvora
Glavni: počnite od gornjeg centra i nastavite do B9 (preskočite A7, A9 i A11). Idite kroz B12 ka A16, zatim se vratite na A14, dole do B10 i završite vezujući na B8.(ista druga strana) Krstići: Napravite čvor na B6 i počnite krstove od B9. Nastavite da nižete do A7 (preskočite A12 i A10) i završite tako što ćete vezati čvor na A5.

Nanomesh Neo

Grafit prve generacije čini okvir izdržljivijim i fleksibilnijim.Ovaj materijal povećava savijanje osovine za maksimalnu snagu i brz oporavak nakon svakog udarca

Aero+Box ram

Ram kombinuje aerodinamičan prednji profil sa ekstra čvrstim zadnjim profilom za brži zamah i čvrst, stabilan osećaj prilikom udaranja loptice.

Izometrijska

SOMETRIC tehnologija povećava zonu udara za 7%*. U poređenju sa konvencionalnim okruglim ramovima, reket ISOMETRICTM kvadratnog oblika stvara veću površinu centralnog dela, optimizujući presek mreže i spojeva.

Nova šara rupica

Sa novim dizajnom rupe u okviru reketa, žica treba da prođe kroz otvor samo jednom umesto dvaput, kao kod konvencionalnih reketa. Ovo čini odmaranje mnogo lakšim i poboljšava performanse žica.

SISTEM ROTATIONAL GENERATOR

Primenom principa protivteže, težina se raspoređuje od kraja drške ka glavi radi maksimalne kontrole. Prelazak na sledeći udarac može se obaviti glatko i brzo

Kapica za dodatnu kontrolu

Površina gornjeg poklopca je šira i 88% ravnija od običnog reketa za bolje prianjanje i veću kontrolu nad reketom.

Ugrađen T-Joint

Ugrađeni T-spoj ojačava vezu između vrata i rama dok smanjuje uvijanje za veću kontrolu

TUNGSTEN


Materijal dizajniran da stvori ravnotežu na glavi reketa za dodatnu snagu

Šifra artikla i boja

AX22LT Crni Crveni

Referenca dobavljača

231-AX22LT-187

Poreklo

Kina