Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA
  • MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA
MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA

KIPSTA

8798125

MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA

1.999,00 RSD
Porez je uključen
  • MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA
MAJICA KEEPDRY KRATKIH RUKAVA - SIVA IŠARANA
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naši fudbalski dizajneri kreirali su podmajicu Keepdry da zadovolje potrebe fudbalera sa srednjim tehničkim sposobnostima.

BENEFITI

Toplota

Štiti od hladnoće i poboljšava toplotnu regulaciju tela.

Prozračnost

Tkanina propušta znoja ostavljajući kožu suvom, a telo toplim.

Manje iritacija

Bešavno tkanje smanjuje broj šavova koji su izvor trenja.

Sloboda kretanja

Veoma rastegljiva tkanina koja pruža osećaj druge kože.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Veoma rastegljiva tkanina koja pruža osećaj druge kože.

Topla podmajica je izolacioni sloj koji vas održava toplim.

Apsorbuje vlagu i održava vašu kožu suvom tako što odvodi znoj. Takođe pomaže u održavanju unutrašnje telesne temperature na 37 °C tokom vežbanja, i po toplom i po hladnom vremenu.
Vrlo brzo se suši. To može nastaviti da radi tokom dužeg perioda tako što će odvoditi znoj kako bi vam duže bilo prijatno.

Napredan dizajn za podršku svih sportista

Vežbanje fudbala pruža zahtevna tehnička ograničenja u korišćenju termalnog veša: fudbaler se susreće sa varijacijama visokog intenziteta, periodima odmora tokom kojih ne sme da se ohladi. Oni takođe igraju u različitim vremenskim uslovima, od veoma hladnog do veoma toplog vremena.
Ovaj kontekst nam omogućava da razvijemo visokotehnički proizvod, kako u procesu proizvodnje tako i po izboru materijala. Njegova efikasnost ga čini neophodnim.

Efikasna regulacija temperature

Kombinacija tkanine i bešavne tehnologije nudi izvrsnu regulaciju temperature tako da možete naporno igrati bez hlađenja tela.Da bi proizvod bio savršeno efikasan, mora se nositi u direktnom dodiru sa kožom, pristaje poput druge kože.Tkanje omogućava kombinaciju uskih i otvorenijih šavova kako bi se povećala prozračnost proizvoda i kako bi se doprinelo regulaciji telesne toplote.

Naši tehnički testovi korišćenja kako bismo vam preporučili upotrebu.

Sprovodimo testove korišćenja kako bi izmerili kapacitet proizvoda za upravljanje vlagom (odvođenje znojenja) kao i ulaz toplote.
Rezultati nam omogućavaju da preporučimo upotrebu naše ponude s dva parametra: spoljna temperatura i fizički intenzitet.

Glavna proizvodnja u europi

Svi Keepdry proizvodi se prave uglavnom u Evropi.Radimo sa italijanskim i turskim proizvođačima, specijalistima za bešavno pletenje.