Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
SPORTSKI GRUDNJAK CRNI

DOMYOS

8484547

SPORTSKI GRUDNJAK CRNI

949,00 RSD
Porez je uključen
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
  • SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
SPORTSKI GRUDNJAK CRNI
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Ovaj fitnes grudnjak sa malom potporom je savršen za sportove sa manjim udarima kao što su trening snage i Pilates.

BENEFITI

Potpora grudi

Mala potpora koja je savršena za sportove sa manjim udarima.

Sloboda kretanja

Sadržaj elastina u tkanini pruža lakoću tokom kretanja.

Propuštanje znoja

Prozračan materijal koji se brzo suši tokom treninga.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Za koje tipove aktivnosti je ovaj grudnjak pogodan?

Sportski grudnjak sa malom potporom i sportskim krojem na leđima je savršen za fitnes aktivnosti sa manjim udarima kao što su Pilates, istezanje, trening snage i joga. Njegov nivo potpore je naročito pogodan za manje grudi.

Kako ovaj sportski grudnjak sa manjom potporom čini vežbanje lakšim?

Bilo da radite jogu, trening snage ili Pilates, važno je da možete slobodno da se krećete kako biste uživali u treningu. To smo imali na umu prilikom dizajna ovog grudnjaka. Njegov materijal sadrži elastin. Ovaj materijal čini tkaninu grudnjaka rastegljivijom. Ovo osigurava da će pratiti sve vaše pokrete i neće biti neudoban.

Kako vas ovaj grudnjak održava suvim?

Bez obzira koju aktivnost radite, znojenje je sastavni deo vežbanja. Ali nije naročito prijatno osećati se mokro tokom ili nakon treninga. Zato smo kreirali grudnjak koji može da odvodi znojenje. To nije magija, to je tehnika! Sintetička tkanina ovog grudnjaka je prozračna i brzo se suši. Tako ćete ostati suvi tokom vežbanja.

Koja je svrha penastih korpi koje možete dodati u ovaj grudnjak?

Ovaj sportski grudnjak ima korpe od tkanine, bez obloge penom. Možete dodati penaste jastučiće ukoliko želite, koristeći posebne otvore na ovom modelu.Penaste korpe imaju nekoliko prednosti. Pružaju dodatnu potporu i biće vam udobnije jer pokrivaju veći deo grudi. Takođe pružaju dodatnu zaštitu od udaraca. Što se tiče estetike, pružaju vašim grudima lep oblik.

Zašto je važno da zaštitite grudi tokom vežbanja?

Tokom vežbanja vaše grudi, koje su osetljive te im potporu pruža gotovo samo koža, su izložene većem stresu, nego u svakidašnjem životu. Bez obzira na veličinu korpe ili vašu starost, grudi su izložene kretanju i skakanju, koji mogu da stvaraju silu do pet puta veću od njihove težine. Nošenje sportskog grudnjaka nudi potporu, udobnost i zaštitu koja je potrebna vašim grudima. Štiti vaše grudi od udaraca, bolova i prevremenog opuštanja.

Visoka, srednja ili niska potpora: kako izabrati?

Vežbanje može da rastegne kožu i tetive u grudima. Bez dovoljne potpore grudi mogu da se prevremeno opuste. Ali i previše potpore može biti štetno tokom vremena. Stoga je od suštinskog značaja da vaš grudnjak pruža odgovarajući nivo podrške za vašu veličinu korpe i intenzitet udara koje stvara vaša aktivnost. ​ Cilj je da zaštitimo vaše grudi bez menjanja njihovog prirodnog kretanja.

Koji su nivoi potpore za Decathlon sportske grudnjake?

Naši grudnjaci su testirani u laboratorijama pomoću testova podrške grudima koji mere smanjenje ubrzanja grudi tokom sporta. Naši grudnjaci se zatim procenjuju i kategorizuju na sledeći način: 1 za nisku potporu, 3 za srednju i 5 za visoku.

Koji nivo potpore vam je potreban za koju aktivnost?

Nivo potpore vašeg grudnjaka treba da odgovara aktivnosti kojom se bavite. Naš asortiman se sastoji od 3 stepena:
- Nivo 1: lagana potpora za aktivnosti koje proizvode nežne pokrete grudi (pilates, istezanje, trening snage, itd.);
- Stepen 3: ​ srednja potpora za aktivnosti koje dovode do umerenog nivoa odskoka (ples, fitnes, kardio trening, itd.);
- Stepen 5: ​ visoka potpora za aktivnosti povezane sa intenzivnim pokretima (step aerobik, trčanje, trambolina itd.). ​

Kako da znate koja veličina grudnjaka vam je potrebna?

Ako vam grudnjak dobro stoji, možete se pouzdati u njega da će pružati potporu vašim grudima i da će vam u njemu biti udobno. Kako biste izabrali pravu veličinu, izmerite obim vaših grudi (bez grudnjaka): - stanite ispred ogledala.
- traku za merenje držite vodoravno na gornjem delu leđa, ispod lopatica - sprovedite mernu traku preko najšireg dela grudi. - nemojte je previše stezati i očitajte meru
- pogledajte naš onlajn kalkulator po potrebi.

Kako su dizajnirani sportski grudnjaci iz kompanije Decathlon?

Grudnjake Decathlon je dizajnirao naš sportski tim kako bi optimizovali udobnost i sprečili zdravstvene probleme. Ne koristimo žicu jer može izazvati povrede i pritiskati limfne čvorove. Nema šavova preko bradavica kako bismo smanjili rizik od trenja. Prioritizujemo materijal koji odvodi znoj kako bi vam bilo udobno i kako bi bismo smanjili verovatnoću iritacije kože.

Kako se održava vaš grudnjak sa niskom potporom?

Ovaj grudnjak je osmišljen za intenzivnu sportsku upotrebu i može se prati i ponovo prati. Preporučujemo da izvadite korpe od pene pre pranja. Ne perite ih na temperaturi većoj od 30°C i koristite našu kesu za veš, koja se prodaje zasebno (ref. 8505236).
Koristite tečni deterdžent umesto praškastog i nemojte koristiti omekšivače. Omekšivači mogu da pokvare prozračnost tkanine. Ne sušite u mašini.