Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA

FOUGANZA

8605795

KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA

3.999,00 RSD
Porez je uključen
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
  • KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
KACIGA ZA JAHANJE 100 DEČJA - RUŽIČASTA
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Da li ste jahač početnik? Naš tim strastvenih dizajnera kreirao je ovu kacigu za jahanje da biste se zaštitili u slučaju pada.

BENEFITI

Zaštita od udaraca

Izdržljiva kaciga za jahanje, sertifikovana po standardu EN1384:2017

Podesiv

Kopča za nameštanje na pozadini omogućava brzo prilagođavanje veličine kacige.

Udobnost korisnika

Pena na trakama i u unutrašnjosti kacige za maksimalnu udobnost.

Ventilacija

Zadržite hladnu glavu prilikom jahanja: spoljna školjka za uklanjanje toplote.

Stabilnost

Sistem vezivanja na 4 tačke, za dobro držanje kacige.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Standardi:

EN1384:2017 sertifikovana kaciga za jahanje

Veličine:

XS (48-52 cm), S (52-55 cm), M (55-58 cm)

Lagana težina:

530 g za veličinu M (55–58 cm).

Zaštita:

Da li ste tek počeli sa jahanjem? Izaberite kacigu 100, dizajniranu specijalno za vas. Kaciga je testirana u našim radionicama i dizajnirana da delimično apsorbuje energiju udara kroz delimičnu deformaciju školjke i/ili zaštitnog materijala.
U slučaju pada zamenite vašu kacigu: šteta nije uvek vidljiva i često se dogodi u unutrašnjosti kacige.

Anatomski dizajn:

Vaša oprema za jahanje bi trebalo da vam pruža osećaj udobnosti i da vam pravilno pristaje. Kaciga 100 je podesiva i savršeno se prilagođava vašoj veličini glave. Dostupna je u četiri veličine, od XS do L, od 48 do 58. Da biste pronašli pravilnu veličinu, probajte kacigu i podesite kopču. Jednostavno i brzo se podešava, bez obzira na veličinu vaše glave.

Udobnost:

Da biste u potpunosti uživali u jahanju, najbolje je da se osećate udobno. Fouganza dizajneri dodali su penu na trakama za maksimalnu udobnost. Unutrašnjost kacige takođe sadrži penu koja se može skinuti i prati, zbog čega ćete ceniti zaštitu. Pena ispod brade sprečava štipanje, što se često dogodi kada deca nose svoju prvu kacigu za jahanje.

Pristajanje:

Efikasna zaštita je zaštita koja pravilno pristaje. Kaciga 100 ima sistem sa četiri tačke za pričvršćivanje sa strane. Zahvaljujući tačkama koje povezuju kaiš sa školjkom, kaciga nudi dobro držanje na glavi, za uravnoteženu zaštitu. Možete da jašete kasom i da galopirate do mile volje: ako je vaša zaštita prave veličine, ne pomera se! Nema više brige zbog kacige koja pada preko očiju i blokira vidik!

Ventilacija:

Budući da poniji i konji ponekad mogu biti nepredvidivi, a mogu se pojaviti i neočekivani problemi tokom lekcija, dizajneri kaciga 100 dodali su još jednu osobinu koja će vam pomoći da ostanete pribrani: kaciga ima oko 50 rupa na vrhu za oslobađanje toplote. Naš Fouganza tim je želeo da bude siguran da ćete izvući najviše od vašeg jahanja bez pregrejavanja!

Dizajn:

Samo zato što ste početnik, to ne znači da ne možete imati lepu opremu. Dizajneri kacige 100 su to imali na umu: ova kaciga je dostupna u nekoliko boja.

Lako održavanje:

Spoljašnji deo kacige čistite krpom.
Izričito savetujemo da ne koristite rastvarače ili druge agresivne proizvode, koji mogu da utiču na efikasnost kacige i da je oštete.Unutrašnja odvojiva penasta postava pere se ručno u hladnoj vodi.
Za čuvanje i transport koristite torbu od tkanine koja će zaštititi kacigu od prljavštine, ogrebotina i svetlosti.

Podešavanje kacige:

Za optimalnu zaštitu kaciga treba da čvrsto pristaje uz glavu, a da ne stiska. Kada je podesiv kaiš pravilno namešten, kaciga ne sme da se pomera napred, natrag ili u stranu.
Podesiv kaiš mora da prođe ispod vilice, a ne preko brade. Kaiš mora da bude dovoljno stegnut da sprečava pomeranje kacige, ali ne sme da guši.

Ublažavanje udara:

Kaciga je dizajnirana da apsorbuje deo energije udara sa delimičnom deformacijom školjke ili zaštitne postave.

Kaciga smanjuje ozbiljnost povreda glave. Zaštita koju nudi kaciga zavisi od dotične nesreće, jer nošenje kacige ne može uvek da spreči smrt ili dugotrajnu povredu.

Saveti za upotrebu:

Znamo da što pre želite da probate kacigu, ali iz bezbednosnih razloga pročitajte uputstva pre upotrebe.
Kaciga je namenjena isključivo za jahanje te se ne sme koristiti za moto sportove, zimske ili vazdušne sportove. Na žalost, kaciga neće zadovoljiti vaše potrebe ako se odlučite za vožnju bobom, Formulu 1 ili letenje zmajem. U tim slučajevima, preporučujemo prikladniju zaštitu.

Životni vek:

Sviđa vam se kaciga 100? Nažalost, nećete moći da je zadržite zauvek. Da biste osigurali efikasnost zaštite, savetujemo da je zamenite nakon svakog pada. Iako može izgledati dobro, neke unutrašnje štete nisu vidljive. Čak i ako imate sreće da nikada ne padnete sa konja, trebali biste zameniti svoju kacigu za jahanje svakih pet godina.

USLOVI ZA VRAĆANJE PROIZVODA ZA LIČNU ZAŠTITNU OPREMU

Kaciga je LZO (lična zaštitna oprema)

Proverite da li vam odgovara (model, veličina, boja) pre kupovine.

Ako je potrebno da je vratite, moraćete da se uverite da još uvek ima uputstva, etikete i, gde je primenljivo, originalno pakovanje. Tako ćemo moći ponovo da je prodamo. Zajedno možemo da poštujemo planetu.