Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA

DOMYOS

8578235

SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA

3.999,00 RSD
2.699,00 RSD
-1.300,00 RSD
From 04. 07. 2023. until stocks last
Porez je uključen
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
  • SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
SPORTSKI GRUDNJAK S KORPAMA
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Grudnjak je osmišljen za treninge visokog intenziteta: HIIT, kardio, skakanje, body attack.

BENEFITI

Potpora grudi

Visok: smanjuje kretanje grudi za 44,0%* pri aktivnostima visokog intenziteta.

Propuštanje znoja

Prozračan materijal koji se brzo suši.

Podesiv

Prilagodite grudnjak uz pomoć prednjeg rajsferšlusa ili prilagodljivih bretela.

Rastegljiv

Sadržaj elastina u tkanini pruža lakoću tokom kretanja.

Oblikovanje

Ovaj sportski grudnjak ima jastučiće koji ojačavaju grudi.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Korpe sa jastučićima od pene

Sportski grudnjak 920 ima ušivena dva prethodno oblikovana jastučića.

Na raspolaganju je u veličinama od XS do 5XL

Grudnjak se prilagođava svim figurama. Na raspolaganju u veličini od XS do 5XL. Razvili smo ga u saradnji sa sportistkinjama, a zatim smo sproveli testiranja kako bismo garantovali udobnost i zaštitu grudi od udaraca. Idealan je za intenzivne aktivnosti: HIIT, kardio, funkcionalne treninge, body attack itd.

Sportski grudnjak za visoko intenzivno vežbanje

Grudnjak je idealan za visoko intenzivne sportske aktivnosti (HIIT, kardio, body attack).
Lako se oblači, zahvaljujući podesivim naramenicama, i pruža odličnu potporu bez žica. Ima tanke, prethodno oblikovane korpe od pene.
Sportska leđa, tehnički i prozračni materijal koji odlično odvodi znoj. *Smanjuje udarce za 44,0% u poređenju s običnim grudnjakom tokom bavljenja aktivnostima visokog intenziteta.

Dva položaja jezička rajsferšlusa

Lako se oblači i svlači zahvaljujući rajsferšlusu.Kako biste obezbedili da se grudnjak ne otkopča tokom vežbanja, složite jezičak rajsferšlusa prema dole, jer u tom položaju blokira otkopčavanje. Kada je jezičak okrenut prema gore, rajsferšlus možete da otkopčate.

Neophodan za zaštitu grudi

Tokom vežbanja vaše grudi, koje su osetljive te im potporu pruža gotovo samo koža, su izložene većem stresu, nego u svakidašnjem životu. Grudi su izložene kretanju i skakanju, koji mogu da stvaraju silu do pet puta veću od njihove težine. Sportski grudnjak obezbeđuje potporu i udobnost koje vam trebaju tokom vežbanja. Štiti vaše grudi od udaraca, bolova i prevremenog opuštanja.

Odabir prave potpore: ne premala, ne prevelika

Vežbanje može da rastegne kožu i tetive u grudima. Bez dovoljne potpore grudi mogu da se prevremeno opuste. Ali i previše potpore nije dobro: ona mora da bude tačno određena za vašu veličinu i intenzitet vežbanja. Cilj je da zaštitimo vaše grudi bez menjanja njihovog prirodnog kretanja.

Tri različita nivoa potpore

Sportski grudnjak smo dizajnirali sa tri različita nivoa potpore, zavisno od tipa sporta: niski nivo za manje intenzivne aktivnosti (pilates, rastezanje, jačanje mišića), srednji nivo za srednje intenzivne aktivnosti (fitnes ples, kardio treninzi), visok nivo za intenzivne aktivnosti (step, trčanje na traci, skakanje na trampolini).

Biranje prave veličine

Ako vam grudnjak dobro stoji, možete se pouzdati u njega da će pružati potporu vašim grudima i da će vam u njemu biti udobno. Kako biste izabrali pravu veličinu, izmerite obim vaših grudi (bez grudnjaka): Okrenite se prema ogledalu. Traku za merenje držite vodoravno na gornjem delu leđa, ispod lopatica.

Traku sprovedite oko najšireg dela grudi. Nemojte je previše stezati i očitajte meru.
Pogledajte tablicu sa veličinama i pronađite svoju veličinu.

Kako su dizajnirani grudnjaci Domyos?

Grudnjaci Domyos su dizajnirani kako bi vam bilo udobno tokom sportskih aktivnosti i kako bi sprečili ozlede. Ne upotrebljavamo žice jer mogu da uzrokuju povrede i pritiskaju limfne čvorove. Smanjili smo količinu šavova oko bradavica, kako bismo sprečili iritaciju. Izabrali smo materijal koji dobro odvodi znoj, kako bi vam bilo udobno.

Kako su testirani grudnjaci Domyos?

Svi naši modeli su odobreni od strane naših laboratorija, koje su obavile testove potpore grudima (mere se podizanje i spuštanje grudi tokom bavljenja sportom). Zatim se ocenjuju ocenama od 1 do 5: 1 za nisku potporu, 3 za srednju i 5 za visoku. *Domyos sportski grudnjaci garantuju manje kretanja grudi za bar 10% (nivo 1) i do 50% (nivo 5) u poređenju sa običnim grudnjakom.

Testiraju li se proizvodi pre nego što odu u prodaju?

Naravno! Svi naši materijali moraju uspešno proći rigorozna laboratorijska testiranja, kako bismo obezbedili udobnost i bezbednost. Testiramo ih na postojanost boje, otpornost na često pranje, odvajanje znoja i još toga.
I nakon toga? Sportisti testiraju proizvode tokom upotrebe. Zatim analiziramo njihove komentare, kako bismo popravili to što treba poboljšati!

Kompanija Domyos je posvećena planeti

Dizajnirali smo ovaj proizvod sa 70% recikliranog poliestera. Šta to znači? Osim što je tehnički, ovaj proizvod je dizajniran tako da ima mali uticaj na životnu sredinu. Kako se to radi: Poliesterski konac se pravi od nafte. Korišćenje recikliranog poliestera znači obnavljanje i transformaciju proizvoda koji bi bili odbačeni, kao što su proizvodni otpad ili plastične boce, umesto upotrebe novih naftnih resursa. A to je pravi korak, zar ne?