Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
  • SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
  • SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE

KALENJI

8574435

SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE

5.499,00 RSD
Porez je uključen
  • SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
  • SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
SAT SA PULSMETROM HR300 ZA TRČANJE
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Napravili smo ovaj sat za trkače koji žele da mere srčani puls i upravljaju naporom tokom treninga.

BENEFITI

Mere parametara

Štoperica, puls (BPM i %HRmax), kalorije

Podučavanje

Ciljna zona (BPM ili % MHR) - Indikator intenziteta - Interval - Vreme krugova

Jednostavan za korišćenje

Bluetooth kodirani prenos: optimalno povezivanje sa satom

Vodootporno

Sat: 5 ATM (plivanje) - Pojas: 1ATM (prskanje vode)

Udobnost korisnika

Tekstilni kardio pojas za veću udobnost.

Instrukcije


TEHNIČKE INFORMACIJE

ZAŠTO TRČATI SA PULSMETAR SATOM?

Puls se meri u BPM (broj otkucaja u minuti). Što intenzivnije vežbate, vaše srce brže kuca i BPM se povećava. Dok trenirate ćete naučiti koji vam puls najbolje omogućava da završite trku bez gubljenja daha. Ciljajte taj puls i moći ćete da trčite redovnije i lakše.

Tekstilni pojas za veću udobnost

Elektrode su ugrađene u kaiš od elastičnog materijala. Elektronski modul je prikačen sa spoljne strane elastičnog dela. Na taj način, nema dodira kože sa tvrdim delovima.

Takođe je moguće uklanjanje modula da bi se kaiš oprao u veš mašini. Napomena: modul je otporan na znoj i kišu ali ne sme da se stavi u mašinu za pranje veša.

MERITE INTENZITET SVOG VEŽBANJA

Ako ne navedete ciljne zone ručno, sat automatski navodi intenzitet napora u realnom vremenu preko srčanog pulsa: veoma lagan, lagan, umeren, težak ili veoma težak.

Veoma lak: 50 do 60% od vašeg MHR
Lagan: 60 do 70% od vašeg MHR
Srednji: 70 do 80% od vašeg MHR
Naporan: 80 to 90% od vašeg MHR
Veoma naporan: 90 do 100% vašeg MHR

TRČANJE SA PULSMETROM RADI PODEŠAVANJA TEMPA

Da li često ostajete bez daha na kraju trke? Kardio pojas vam daje informacije u realnom vremenu kako biste mogli da prilagodite brzinu i izbegnete zamaranje. Kada sat prikazuje "Lagan" intenzitet, možete da trčite i pričate u isto vreme. U zoni "Srednji" vežbanje je intenzivnije ali ne bi trebalo da izgubite dah. U zoni "Naporan" za nekoliko minuta bi trebalo da izgubite dah.

TRČANJE SA PULSMETROM RADI SAGOREVANJA MASNOĆA

Da li trčite da biste ostali u formi? Zona "Lagan" je naročito korisna jer vam omogućava da sagorite više masti bez gubitka daha. Zapravo, u ovoj zoni vaše telo nije pod stresom. Ono ima vremena da sagori masti i pretvori ih u energiju za mišiće.

PODESITE VAŠU CILJNU ZONU

Bolje ćete upravljati vežbanjem ako prilagodite podešavanja ciljne zone. Grafički prikaz vam u realnom vremenu pokazuje da li se nalazite u ciljnoj zoni koju ste podesili.
ONrhythm sat vam omogućava da podesite ciljne zone srčanog pulsa (u BPM i %HRmax).

PROGRAMIRAJTE VAŠE PERIODIČNE VEŽBE

Pomoću ove funkcije možete programirati kompletan tok treninga: vreme zagrejavanja, vreme aktivnosti, vreme odmora i vreme opuštanja, broj serija u svakom intervalu i vreme odmora između serija.

UPOREDITE SVOJE TRKE

Ovaj sat vam omogućava rezimiranje pregled poslednjih 5 trčanja. Za svaki trening ćete pronaći trajanje trke, prosečan puls i broj sagorelih kalorija. Ako ste podesili ciljnu zonu, možete da podesite i vreme provedeno u toj zoni.

IMA I SAT!

Sat takođe pokazuje datum i vreme. Možete podesiti i alarm.

Lak za čitanje na suncu i u mraku.

Ovaj proizvod ima ono što nazivaju reflektujućim ekranom. On reflektuje okolno svetlo. Što je više sunca, lakše je pročitati ekran!
Kada trčite u mraku, možete koristiti taster za pozadinsko osvetljenje na ekranu.

Mogu li povezati sat ili kaiš sa telefonom?

Izabrali smo korišćenje Bluetooth kaiša za najbolju moguću vezu između sata i kaiša. To znači da je moguće povezati kaiš sa svakom aplikacijom za sport na tržištu koja ima funkciju praćenja srčanog pulsa. Ali imajte u vidu: kaiš se može istovremeno povezati samo sa jednim uređajem. Ako je već povezan sa telefonom, ne može se povezati sa satom.

DA LI MOJ SIGNAL MOGU DA POREMETE OSTALI PULSMETRI?

Ne! Signal sata je kodiran. Komunikacija između sata i kaiša je jedinstvena i neće joj smetati još jedan monitor srčanog pulsa. S tim u vezi, dok se vaš sat uparuje sa kaišem, važno je držati se podalje od drugih korisnika monitora srčanog pulsa. Kada se upare, možete da koristite sat blizu drugih korisnika.

KAKO SE MOJ PULS MERI?

Vaša srčani puls meri se pojasom na grudima. Pojas ima dve elektrode i predajnik.

Kada vaše srce kuca, emituje veoma slaba električna polja. Njih detektuju elektrode i šalju vašem satu putem odašiljača na grudnoj traci.

Baterija

Sat: CR2032 uključena - pojas: CR2032 uključena

OGRANIČENJA TOKOM UPOTREBE

Ovaj sat dizajniran je za sport i zabavu. Nije medicinski uređaj. Podaci koje pruža imaju isključivo informativnu svrhu i ne sme se upotrebljavati radi praćenja patologije.