Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE

KIPSTA

8612878

KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE

4.999,00 RSD
Porez je uključen
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
  • KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
KOPAČKE VIRALTO II KOŽNE CRNE
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Naš tim ljubitelja fudbala je kreirao ove kožne kopačke za zahtevne igrače koji igraju na tvrdoj zemlji ili terenima sa veoma kratkom sintetičkom travom

BENEFITI

Udobnost pristajanja

Gornjište od kvalitetne kože, postava od lažne kože, unapred oblikovani uložak.

Otpornost

Duži životni vek od prosečne kožne TF kopačke za fudbal.

Višesmerna fleksibilnost

Višesmerna savitljivost zahvaljujući tehnologijama Flex-H i Dual Hardness.

Trakcija

Đon od prirodne gume sa kramponima u stilu astroturf-a za dobro prianjanje.

Podobnost

Jezik fiksiran u osnovi kako bi ostao na mestu i zaustavio uvrtanje.

Amortizacija

EVA jezgro đona amortizuje udarne talase koje uzrokuje kontakt sa tvrdim tlom.

Manje iritacija

Uložak je napravljen sa premazom koji smanjuje trenje.

TEHNIČKE INFORMACIJE

KAKO DA ODABERETE VELIČINU VIRALTO II KOPAČKI ZA FUDBAL

Da bi stopalima bilo što udobnije, preporučujemo da odaberete kopačku koja je za 1/2 broja (UK, 1 evropska veličina) manja od vaše uobičajene veličineKožno gornjište je po prirodi veoma gipko i za razliku od sintetičkih materijala, rasteže se i prilagođava konturama vašeg stopala. Za vaše VIRALTO II kopačke, izaberite za polovinu manju veličinu (U.K. veličina, 1 evropska veličina) od vaše uobičajene veličineAko nosite kopačke broj 44, preporučujemo vam da izaberete broj 43,5 VIRALTO II kopački.

KAKO SE ODRŽAVAJU VIRALTO II KOŽNE FUDBALSKE KOPAČKE

Imate li naviku da nakon treninga ostavite blatnjave kopačke u torbi, a zatim ih ponovo izvadite neposredno pre sledećeg treninga? DOSTA!!!
Da biste nastavili da uživate u vašim kopačkama, morate da uložite vreme. Kao i svake kožne kopačke i ove zahtevaju minimum nege.
Zato smo razvili komplet za negu kopački, koji možete naći na našem sajtu.

ULTIMATIVNI IZBOR ZA LJUBITELJE UDOBNOSTI: KOŽNE FUDBALSKE KOPAČKE

"Gospodar terena" koji voli kožne fudbalske kopačke? Kreirali smo model upravo za vas! Prednji deo Viralto II fudbalskih kopački je napravljen od teleće kože. Koristimo visoko-kvalitetnu kožu koja je praćena i poštuje sve propise. Zajedno sa našim sertifikovanim dobavljačem koristimo najbolji deo kože kako bismo vam pružili najbolji mogući kvalitet na delovima stopala koji najčešće dolaze u kontakt sa loptom.

ŠTA JE TEHNOLOGIJA FLEX-H?

Da bismo vam pružili optimalnu fleksibilnost za nagle promene pravca i odbijanja, izuzetne udarce i dodavanja između linija, koristimo sledeće dve tehnologije: Prva, Flex-H, na prednjoj strani đona, omogućava da se đon savija prateći oblik horizontalnog „H“.

"SAFE CARE": FUDBALSKE KOPAČKE KOJIMA SU VAŠA STOPALA NA PRVOM MESTU: DA LI UOPŠTE POSTOJE?

Ove kopačke dizajnirali smo zajedno sa podijatrom koji je specijalizovan za sport i profesionalni fudbal. Zajedno smo dizajnirali i potvrdili različite tehnologije i koncepte koji se koriste u ovim kopačkama.
Na primer, prilikom izrade đona, broj krampona, njihov zaobljeni oblik i položaji na kopački, posebno su istraženi i dizajnirani da obezbede najbolju ravnotežu prianjanja i udobnosti.

"OPTIMAL STRIKE ZONE": ČEMU SLUŽI?

Povećali smo glavnu površinu koja ostvaruje kontakt sa loptom postavljanjem pertli u asimetričnu liniju. Osa duž koje se postavljaju pertle pomerena je ka spolja za 10 stepeni kako bi se napravio širi sweet spot za kontrolu, dodavanje i udaranje lopte.
Ništa vas ne sprečava da pokažete svoje najbolje poteze! Recite zbogom promašenim driblinzima, nepreciznim dodavanjima i šutevima ka tribini. Vaš trener i članovi tima biće oduševljeni!

ŽELITE ZNATI KAKAV JE OSEĆAJ NOSITI VIRALTO II FUDBALSKE KOPAČKE? HAJDE DA POGLEDAMO.

Ove fudbalske kopačke su rezultat mnoštva izbora, donetih sa jednim ciljem: napraviti udobnu fudbalsku kopačku! Teleća koža na prednjem delu stopala, postava od pene i imitacije antilop kože na peti, unapred oblikovani uložak sa premazom protiv trenja sa gornje strane, i na kraju, jezik od teleće kože, koji je prikačen na osnovu i ne uvrće se, obezbeđuje da se kopačka lepo priljubi uz vaše stopalo tokom igre.

KALUPLJENI, TRAVA, SINTETIKA, NA NAVOJ: PREGLED RAZLIČITIH ĐONOVA NA KOPAČKI

Kopačke Viralto dolaze sa 4 različite varijante đona. Oni se odnose na vrstu terena na kojem igrate: - TF (Travnati ili stabilizovan): gumeni đon za tvrde terene od sintetike ili škriljca. - FG (čvrsti teren): čuveni „kalupljeni“ TPU kramponi napravljeni za igranje na prirodnoj ili dužoj veštačkoj travi.
- MG/AG: (veštački): đon posebno osmišljen za sintetičke terene.
- SG (Soft Ground): za meke ili blatnjave terene, sa hibridnim đonom koji ima 6 krampona na zavrtanje.

ŠTA JE VIRALTO?

Viralto asortiman se sastoji od 4 modela fudbalske kopačke osmišljenih da budu udobne i fleksibilne. Dva modela su od kože, a dva od sintetičkih materijala. Svaki model ima svoj niz prednosti, u zavisnosti od vaših očekivanja, zahteva i budžeta.
Ovi modeli su dostupni sa FG, MG/AG, SG ili Turf (TF) đonom.
Tako da više nećete imati opravdanja za lošu kontrolu lopte na terenu i dominiraćete protivnicima!

NEKOLIKO REČI OD NAŠEG FUDBALSKOG TIMA

Naš tim za istraživanje i razvoj proizvoda se nalazi u severnoj Francuskoj i sačinjen je od menadžera proizvoda, inženjera, dizajnera i tima za sertifikaciju (testiranje) proizvoda. Ceo tim gaji strast prema fudbalu i posvećen je da uradi sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi vam pružio najbolji mogući fudbal za svaki skup kriterijuma.
Sa velikim ponosom vam predstavljamo Viralto II fudbalske kopačke koje pružaju udobnost kože po najboljoj mogućoj ceni!

Personalizacija

Zato što je svaki igrač poseban, možete da personalizujete svoje kopačke u radionici vaše lokalne prodavnice Decathlon (ime, prezime itd.).