Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE

OLAIAN

8540180

JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE

1.099,00 RSD
Porez je uključen
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
  • JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
JEDNODELNI KUPAĆI ZA DEVOJČICE
DOSTUPNE BOJE :
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Kupaći kostim u kome će devojčice otkriti radosti surfovanja.

BENEFITI

Nepomično na talasima

Kupaći kostim je dizajniran tako da ostaje na mestu u malim talasima.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Surfer početnik

Tek ste počeli da surfujete ili surfujete samo nekoliko puta godišnje. Ostanita tamo gde možete da dodirnete dno, u malim talasima ili izlomljenim talasima. Surfujete iz zadovoljstva što ste u vodi i zbog osećaja koji dobijate od nje. Često padate u talase koji nisu mnogo snažni. Naši dizajnerski timovi osmislili su širok asortiman kupaćih kostima pogodnih za povremena surfovanja.

Oblik tela

Jednodelni kupaći kostim je sportskog i elegantnog izgleda. Ukrštene bretele na leđima oslobađaju ramena i omogućavaju slobodu pokreta.
Njegov kroj je takođe dizajniran tako da što je više moguće smanji trenje između daske i voska.

Kupaći stoji na mestu u talasima: testiranje

Dizajniramo kupaće kostime koji obećavaju da će ostati na mestu u talasima. U sklopu testiranja isprobavaju ih surferke različitih građa tela koje slede protokole testiranja na bazenu u našem sedištu u Andeju. Ovaj protokol reprodukuje osećaje koje doživljavaju surferi kad ih talas odbaci. Ako kupaći kostim prođe ovaj test, prelazi se na testiranje u stvarnim uslovima upotrebe, u toku surfovanja u moru.

Veličina kupaćih kostima za devojčice

U Decathlon-u dizajniramo kupaće kostime za mlade surfere, uzimajući u obzir i njihov rast. Sistematično povezujemo visinu deteta s veličinom, jer uzrast nekad nije dovoljno merodavan pri određivanju veličine. Dve desetogodišnje devojčice mogu biti veoma različitih visina, težina i oblika tela i imati potpuno različite mere. Preporučujemo isprobavanje kupaćih kostima u prodavnici ako je to moguće.

Veličine naših kupaćih kostima za devojčice

Odnos između godina i visina naših kupaćih kostima:
8/9 godine: od 133 do 142 cm
10/11 godina: od 143 do 150 cm
12/13 godina: od 151 do 160 cm
14/15 godina: od 161 do 169 cm.

Određivanje veličine suvog i mokrog kupaćeg kostima

Da bi kupaći kostim savršeno stajao u vodi, važno je da izaberete pravu veličinu dok ste suvi zato što se kupaći kostimi u vodi obično malo olabave. Zato vam preporučujemo da kupite ispravnu veličinu. Kupaći kostim treba da vam stoji čvrsto uz telo kada ga isprobavate. Elastin, koji je u sastavu materijala koje koristimo za naše kupaće kostime, u vodi omekša i opusti se.

Želite da zamenite kupaći kostim?

Ne odgovaraju vam veličina ili model? Želite li da ih zamenite u vašoj prodavnici Decathlon? Samo nemojte iseći etiketu sa kupaćeg kostima, za slučaj da ga želite zameniti.

Olaian, Decathlon-ov brend za surfovanje

Olaian je nov Decathlon-ov brend za surfovanje i bodyboarding, sa sedištem u Andeju u jugozapadnoj Francuskoj. U našem sedištu tik uz obalu mora možemo praviti kupaće kostime i istog dana ih testirati u moru da bismo bili sigurni da ostaju na svom mestu i u talasima.

Šta je brend Olaian?

Olaian je novi Decathlon-ov brend za surfovanje sa sedištem u Andeju. U našem sedištu na samoj obali možemo dizajnirati proizvode i istog dana ih isprobati tokom surfovanja da vidimo da li stoje na mestu, da li su udobni i izdržljivi.