Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR
  • ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR
ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR

DECATHLON

8757637

ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR

1.999,00 RSD
Porez je uključen
  • ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR
ŠTAP ZA MASAŽU 500 MODULAR
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Osmislili smo inovativni štap za masažu. Nakon treninga, radi pripreme za takmičenja, pružite sebi upravo onu vrstu masaže koja vam je potrebna!

BENEFITI

Polivalentnost

Koristite štap na brojnim područjima: vašim leđima, vratu, nogama...

Modularnost

Inovacija: pomoću svojih izmenljivih modula štap se može prilagoditi svakom delu tela!

Jednostavan za korišćenje

Jednostavno spojite uklonjive module ili ih odspojite.

Anatomski oblikovan

Da biste promenili intenzitet masaže, promenite pritisak koji vršite na mišiće.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Kako da podesim štap za masažu?

Osmislili smo štap za masažu koji se može uskladiti sa vašim potrebama, omogućavajući vam da samostalno masirate najveći broj mišićnih grupa koristeći jedan proizvod:
Pritiskanjem skinite 2 uklonjive polulopte i postavite ih po želji na štap. Možete ih postaviti zajedno u obliku X ili O, ili koristiti crne cilindre da ih razmaknete.

Kako koristiti štap za masažu

Nakon vežbanja preporučujemo da se masirate uveče ili narednog dana.
Kada podesite štap prema području koje želite da masirate i intenzitetu masaže koji želite, držite ga za obe ručke i valjajte duž mišića, u smeru napred-nazad za opuštanje ili odozdo-nagore za dreniranje. Prilagodite pritisak svojim potrebama i masirajte područje 5 minuta.
Želite li da saznate više? Pogledajte video snimke sa objašnjenjima u nastavku.

Zašto treba da se masirate nakon bavljenja sportom?

Samomasaža čini vaše mišiće fleksibilnijim. Na taj način ubrzava njihov oporavak. To olakšava obavljanje serija treninga i napredovanje!
Jednostavniji od valjka za početnike, štap za samomasažu vam pomoću svojih modula omogućava dubinsko masiranje grupa mišića ili celog tela, kao i ciljanje bolnih tačaka.

Jednostavno i domišljato rešenje: Saznate više o štapu Modular 500

"Masiranje sopstvenih leđa ne bih nazvao jednostavnim"
Kako onda da samostalno masirate celo telo? Ovo pitanje je podstaklo naš tim dizajnera na ideju o štapu za masažu koji se jednostavno i brzo postavlja: 2 izmenljiva i 4 klizna modula za minimum opreme i maksimum mogućnosti.
Nakon 18 meseci rada na dizajnu i testiranja od strane naših triatlonaca, sa ponosom vam predstavljamo domišljati i svestrani štap za masažu koji se prilagođava svim vašim potrebama.

Naš tim posvećen triatlonu govori o oporavku:

"Ukoliko ste preterali sa treningom masaža će vam definitivno pomoći. Želite li savet? U slučaju premora, masaža može pričekati do sutra. Najvažnije stvari nakon bavljenja sportom su osvežavajući napitak i kompresivne čarape."
"Pošto ne trčim često, znam da će štap za masažu sprečiti bol usled treninga u narednim danima. Večernja masaža pruža pravi "vau" osećaj narednog dana. Zaista pomaže održavanju dobrih performansi."

Koje su dimenzije štapa?

Dužina: 400 mm
Prečnik: 75 mm