Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
Ulje za oružje (100 ml)

SOLOGNAC

8555438

Ulje za oružje (100 ml)

599,00 RSD
Porez je uključen
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
  • Ulje za oružje (100 ml)
Ulje za oružje (100 ml)
VELIČINA :

Zalihe u prodavnici

Neophodan proizvod za čišćenje i održavanje vatrenog oružja.

BENEFITI

Jednostavno održavanje

Ovo ulje podmazuje vatreno oružje i štiti ga od korozije.

Sastav

Biorazgradiva formula napravljena od estra i inhibitora korozije.

Jednostavan za korišćenje

Veoma glatko ulje, aplikator omogućava precizno doziranje i nema prosipanja.

Optimalna temperatura

-20 °C do +244 °C

Sadržaj

100 ml

TEHNIČKE INFORMACIJE

Gde i zašto bi trebalo nanositi ulje?

Vaša puška je uglavnom od metala, što znači da zahteva određeno održavanje da ne bi zarđala. Ovo ulje je naročito dizajnirano da bi sprečilo koroziju. Još jedna moguća korist ovog ulja je smanjivanje trenja između dva mehanička dela, da bi mehanizam bio glađi i da bi se sprečilo habanje zbog prekomernog trenja. Ovo ulje vam omogućava da zaštitite pušku tokom dugih perioda skladištenja.

Savet za spoljašnje nanošenje.

Metod nanošenja varira u zavisnosti od površine na koju se ulje nanosi. U slučaju velikih površina, najpraktičniji način je da uljem natopite meku krpu i njome prebrišete te delove. Za ograničenije nanošenje, stavite nekoliko kapi direktno na pušku, a zatim ga raznesite krpom ili štapićem za uši, već u zavisnosti od oblika dela koji tretirate.

Savet za nanošenje ulja na mehaničke delove

Osim toga što štiti metal, ulje i smanjuje trenje između mehaničkih delova koji su u kontaktu jedni s drugima. Njegov cilj je dvostruk: učiniće da mehanizam bude glađi ili akcija lakša, a istovremeno će štititi oružje od habanja koja je rezultat trenja čelika o čelik. Pa ipak, važno je znati da nije preporučljivo da ulje nanosite direktno ili indirektno na mehanizam okidača, jer postoji rizik da tako izazovete slučajno opaljenje.

Ulje sa smanjenim uticajem na životnu sredinu

Ulje je napravljeno u Francuskoj: od aktivnih komponenti (ulja) do procesa flaširanja, sve je urađeno u Francuskoj. Pakovanje se obavlja u departmanu Loire. Naš cilj je da smanjimo negativan uticaj transporta naših proizvoda na životnu sredinu. Aktivna komponenta je sama po sebi biorazgradiva i u skladu s trenutnim standardima (OCDE 301B), a koristi formulu sastavljenu od estra i inhibitora korozije.

Opseg temperature

Temperaturni opseg za korišćenje ovog ulja je onaj unutar kog ulje ostaje u tečnom stanju. Ulje ostaje tečno između -20 °C i +244 °C. Ispod navedene temperature, postoji rizik od očvrsnuća ulja, što može blokirati ili ometati funkcionisanje mehanizma. Iznad ove temperature, postoji opasnost od spontanog sagorevanja ulje.