DOBRO DOŠLI U DECATHLON TIM

decathlon_team.png

ŠTA JE DECATHLON TIM?

Decathlon Tim je novi program lojalnosti, usmeren ka svim zaljubljenicima u sport. U želji da dobrobiti sporta približimo što većem broju ljudi, pokrenuli smo online platformu sportskog sadržaja koja olakšava pristup sportskim aktivnostima, pruža pogodnosti svim učesnicima i povezuje ih - Decathlon, Korisnike i Partnere.

Platforma omogućava neposrednu, jednostavnu i sigurnu interakciju svih učesnika. Nudi mogućnost oglašavanja i kupovine sportskih aktivnosti.

Virtuelna valuta - Medalja - služi kao sredstvo plaćanja unutar programa lojalnosti.

Kako funkcioniše sistem:

Korisnik kupovinom sakuplja Medalje koje na platformi može zameniti za sportsku aktivnost ili uslugu servisa u svim Decathlonovim prodavnicama.

Partner Medalje sakuplja od Korisnika koji iskoriste aktivnost koju ponudi, i može ih zameniti za proizvode ili usluge servisa u svim Decathlonovim prodavnicama.

Kako postati član:

Registracija je besplatna i partner može postati bilo koji sportski klub ili organizacija sa željom da promoviše svoju ponudu i ponudi sportski sadržaj na platformi za ostale korisnike, po željenoj ceni preračunatoj u virtuelnu valutu – Medalje.

Vrednost Medalje iznosi 12 RSD.

Primer:

30 min squash terena = 480 RSD = 40 medalja

Sat pilatesa = 960 RSD = 80 medalja

Zarađene Medalje Partner ima pravo da zameni za vaučer kojim ostvaruje popust na kupovinu u odgovarajućem iznosu.

Platforma je otvorena za pretraživanje i nije potrebno biti član Decathlon Tima - programa lojalnosti da bi se pretraživao sadržaj, što omogućava odličnu promociju i vidljivost na platformi.

Pristupačnim i zanimljivim ponudama, Partner ostvaruje pristup potecijalnim novim članovima.

Svakom iskorišćenom aktivnošću Partner zarađuje Medalje koje može zameniti za proizvode ili usluge servisa (npr. štampa) u svim Decathlonovim prodavnicama u Srbiji

Filteri Filteri

Sort Filteri
Filteri Filter Filteri